Mom8763 Kızlar balık yağı kilo yaparımı kızım çok zayıf birşy yemiyor ne süt içiyor ne başka birşy yiyor balık yapı kilo ve iştah açarım önerebilceğiniz balık yağı var mı?
Nazlicicegim Mom8763 Benim kızımda çok zayıf ve yemek yemiyor doktor nutrigen üzüm çekirdeği şurubu verdi onu kullanıyoruz daha yeni kullanmaya başladık o yüzden etkisini henüz göremedim
Zngn0435 Mom8763 bizim doktorumuz “ocean multi”yi önerdi iştah açması ve gerekli vitaminleri alabilmesi için.
Seyma55 Mom8763 ocean kullanıyorum bitmek üzere ama iştah açmadı malesef .Ne pekmezler neler kullandm ama yemeyen bebek yemiyor benim oğlumda 22 aylık ve yeşere kilo almasa umrumda olmaz ama yemiyor buarada sadece beni emiyo .Artk bırakıcam emzirmeyi bakalm ozman yiyecek mi
Mom44454 Ondan ziyade hünnap marka keçiboynuzu özü daha çok iştah açıyor sabah aç karnına 1 tk bize doktorumuz önermişti iştah şurupları işe yaramayınca
Mom44454 Nazlicicegim ben kalkınca direk veriyorum yumurtasını koyuyorum sonra o haşlanıyor falan yarım saat geçiyor işte
Nazlicicegim Mom8763 Dediğim gibi daha yeni başladık 1 hafta kadar anca oldu hala aynı durumdayız maalesef ne kadar sürede etki eder bilemiyorum.
Mom44454 Mom8763 aynen canım benimde öyleydi bide ben yemiyor diye bırakıyordum şimdi kucağıma oturtuyorum kendi videolarını falan açıyorum binbir çileyle bitiyor kase böyle böyle midesini büyüttüm galiba 😬😓
Zngn0435 Mom8763 yeni kullanmaya başladık o yüzden pek bir etkisini göremedim açıkçası. Ama ek gıda kabul etmediği işin en azından o şuruptan vitaminleri ve omega takviyesini alıyor.
Marjinal_Anne2 Mom8763 canm kzım 17aylık 8kilo neler kullanmadım ki yani hiç bakmıyor hiçbir şeyin tadına çok üzülüyorum , sanırım yemeyen cidden yemiyormuş 🤦🏼♀️ Karadut özü , ocean balık yağı , bunları kullanıyorum .. önceden argivit kullandım fayda etmedi
Mom8763 Marjinal_Anne2 benımde 21 aylık 9 kilo çok üzülüyorum 2 yaşına gircek yaşıtlarından çok çok geride