arinm Kızlar adetm 2 gün geçti kesinlikle korunuyoduk kızom daha 6 aylık hamiemiyimdir çok korkuyorm🥲🥲
Nur1706 arinm korkma kardeşim bende çok tedirgindim 40 ımdan 10 gün sonra adet oldum diğer ay gününden 25 gün gecıkti bende çok telaş yapmıştım test yaptım negatıf ertesi günde adetim geldi
arinm minmin-hanim her adetten önce kramp girerdi o var yüzümde sivilcelenmeler olurdu oda var ama adet yokk şaşırdm kaldm çok korkuyorm uyamıyorm bgn test alacm inş yontur ya🥲
Bety arinm içini rahatlatmak için sorduğunu da bilemem ekrana bakınca yazmıyor gebelik var mı yok mu . İlk 1 yıl düzensizlik olabilir test yapmak en mantıklısı
arinm Bety tahmn edebilirsin ama ne işim var gecenn bu saatinde soruyorm resmn uyuyamıyorm😅ya hmilysem die
Bety arinm hmm arinm adlı kullanıcının içini rahatlatayım diye dolaşıyorum bende zaten forumda 😂 8 aylıkken hamile kaldım istiyordum da ama korunuyordukta 1gün korunmadık 9. Aylık hamileyim şuan sende olabilirsin hayırlısı olsun 🤣
Maybeoneday KahveliAnnee e müneccimmişiz gibi sormuş bende üstüme alındım napayım 😂😂 test yaptın mı canım testte cıkmadıysa olabiliyor gecikmeler dogumdan sonra cok normal
Maviyesil121212 arinm hamilemiyim demişsiniz ben de cevap verdim üstte kalsın iste, yaranamıyorum da ya :(