busrasilra14 1016b celik kullanim icin cok ideal ozellikle caydanlikta. Alti celik ustu camlar var onlar da kirilabiliyor komple celik almanda fayda var. Ve hemen sogumuyor(kucuk ev aletleri satan bir firmanin yetkilisiydim) evimde cam kettle kullaniyorum ondan da memnunum ama suyu hemen sogutuyor ve cam oldugundan dolayi cok kirecli gibi duruyorn🙁
1016b busrasilra14 yeni gördüm çaycı Arçelik hem aldı hem üstü cam ve altını da kettle olarak kullanırım diyorum tabi tek alt kettle camlarda var ben de sular kireçli kirli durur hadi temizledim diyelim de asıl amaçlı işte soğutuyor mu diye düşünüyorum sıcak tutması önemli sonuçta
1ana1bebe 1016b camda kireç lekesi olur hoş gözükmez bence, celik daha evladiyelik gibi benimki karaca uçtu cam altı sert plastik gibi memnunum baya
1016b 1ana1bebe bence de kireç lekesi olur çok şık duruyorlar ama çaycı da üstü cam iyi deniyor acaba Çelik de iyi midir
Deletedmom5284 Çelik kullanıyorum memnunum ben ama çok sıcak oluyor dışı, hafif bi değdim kolum yandı, dikkatli kullanın
1016b Deletedmom5284 camda sıcak olur bence tabi Çelik te çaydanlık gibi ısınır hangi tür öyle ısınmaz ki en azından sıcak tutuyor değil mi
Begrich 1016b bende tefalin altı plastik üstü cam olanı vardı üstü kırıldı bu nedenle komple Çelik aldım. A101’e geldi , memnunum.
1016b Begrich plastik açıkçası hiç düşünmüyorum canım ama alt üst Çelik daha iyi mi okur çayı üstü cam iyi deniyor
1016b Mdogu dezavantajları var mı canım kireç lekesi falan görünüşleri normalde çok şıkk ama işte çabuk soğutuyor mu kireç durumu nasıl
1ana1bebe 1016b Çeligin kalitesi tartışılmaz ama Çeliktede kireç lekesinden ziyade su lekesi olabilir nasıl tencerede kaliyor elde yıkayınca onun gibi ama ben sorun etmezdim mesela bunu çelik alırdım
Deletedmom5284 1016b cam değince hemen yakmıyor çelikte değdiği gibi yakıyor dikkatli kullanmak lazım
Mdogu 1016b tabi sürekli temiz tutmak gerekiyor.Limon tuzuyla kaynatıyorum büyün kireç gidiyor.Şık duruyor yani ben severek kullanıyorum