Alminazli Kızlar o kadt cok kilo vermek istiyorum ki anlatamam ama kendime engel olamıyorum hastalii boyutunda sürekli biseyler yemek istiyorum nasıl istahimi kesicem yardim edin artik ağlıyorum engel olamıyorum kendime
sevdanurrrrr Alminazli kaç kilosunuz ve dahiliye gitmenizi tavsiye ederim değerlerinize baksınlar o na göre diyetisyene gönderiyorlar
Hep_mi_uykusuz Alminazli O duygusal aclik oluyormus bnde de var tok bile olsam yeme isteği surekli yesem dur diyemiyorum.Artik canim bisey yemek isteyince su iciyorum faydasini da gordum😊
Nehirr16 Alminazli kac ay oldu dogum yapalı ben 6ay oldu 75den 64 düştüm bebegi emzirdikce vericeksin bide bol su
Alminazli sevdanurrrrr 77 kiloyum ama minyon tipliyim 159 boyum var aynaya bakamıyorum kiyafet bile gitmek istemiyorum bu ara telaslarimiz var kaynimin nişanı icin kosturmalar var onlar bitsin gozukucem allahin izniyle
Alminazli Hep_mi_uykusuz yaa eşim gece çalışıyor akşam 10 da kızım uyuyor ben 1 e kadr oturuyorm canim cok sıkılıyor hep gidip biseyler yiyorum denedim su içmeyi ise yaramadi
Hep_mi_uykusuz Alminazli Benimde oyle kizim 4 den asagi uyumuyor ciddi ciddi acikiyorum gecen ay kg veriyordum regl olunca iyice salaldim 2 kg geri aldim 3 4 gunde yemek disinda aklima yiyecek gelince su ictim 2 kg verdim inanin bana ben veriyosam herkez verir deneyin bir kerw ertesi gun alisacaksiniz ve bardakla degil sise ile daha kolay yaninizda olsun bnce
Ardenayse Alminazli aynı bende öyleyim her gün bugün diyorum ama bir türlü başlayamıyorum dahiliye gidip muayene olacağım bakalım niye zayıflayamıyorım 😔😔
Alminazli Nehirr16 Canim ben emzirdim hala da emziriyorum bebegim 14 aylık 86 kiloydum doguma gittigimde 75 e düştüm 2 kilo aldim sonradan
Alminazli Hep_mi_uykusuz aslinda su ictigim zamnlarda cok bisey yiyesim gelmiyor pek su icmem aklima gelmez ama denicem cok teşekkür ederim ben regl olmaya yeni basladim bebeğim 14 aylık
Hep_mi_uykusuz Alminazli ben ilk 6 aylikken oldum 2 yi 8 bucuk aylikti.95 kg idim dogumdan 1 ay sinra ve doguma kac kg ile gittiğimi bilmiuorum bi 100 vardim heralde .Kizim 9 aylik suan 82 kgyim.Minik hedefler koyuyorum.kendime canim cikolata mi.istedi once bi spor sonra ödül😊
Ozgebudak_06 Alminazli Bende aynı 86 kiloyla doğuma girdim çıktığımda 75 kiloydum sonra 2 kilo daha aldım şuan 77 kiloyum maalesef ki ve doğum yapali 5 ay oldu sürekli de emziriyorum ama gitmiyor kilo
covirgin Alminazli bende emziriyorum ama içiyorum 3 fincana kadar sakıncası yok 2 fincan içiyorum ben
Alminazli Ozgebudak_06 Ahh bacim benim kiz oldu 14 aylik kaldi kilolar eşim de rahatsiz olduğumun farkinda o da kilo mu versen hayatim sana yürüme bandi falan alalim mi gibisinden dio ama bakalim
Alminazli Hep_mi_uykusuz o zamn yaptığın spor bosa gitmis olmuyo mu spor yap cikolata ye bosa yapio olurum sporu
Alminazli Nehirr16 Abim beden eğitimi ogretmene ayni zamnda özel diyet programlari uyguluyo kişisel olarak egitimini aldi ona danisicam canim
Hep_mi_uykusuz Alminazli koca paket degil heralde 😊Mesela kahve yapiuorum sade yaninda 2 kare bitter.Bide her spor sonrasi degil bazen tek kahve bazen hicbisey