Beray15 Bengu13 haklısınız her doktor farklı bsiey diyor kafa karıştırıyorlar bebeğiniz doyunca elini karnına verin karnı sertlesmisse doymuş demektir ben de öyle anlıyorum bebegimin doyup doğmadığını ve bence 100ml bile fazla benim kızım 2ay 11 günlük 60ml 2saate 1 veriyorum siz 20ml mama verseniz yeterli anne sütüyle beraber
Bengu13 Beray15 her emzirmeden sonra 120 ml ver demişti. Bizimki balık gibi içer içer kusar genelde 😅😳 yarın bakıcaz artık 😇
Eyllece Bengu13 bence bünyeyle alakalı üstelk süt olmuyor yaramıyor vs o durumda ne yapsn anneler degl mi
gamzeliogulannesi Bengu13 Özellikle dr dediyse aksatmayın bence, bebeğinizin sağlığı söz konusu. Herkes bir şey der zaten, önemsemeyin dr haricini. İnşallah hiç sorun yaşamazsınız.
MinikMelekk Bengu13 Bengu13 Bebeğinizon uyku düzeni nasıldı karni aç bebek uyur mu ağlaması gerekmez mi bende merak ediyorm tam doyup duymadığını 2 gün sonra götürecem Dra uykusu felan güzel aç olsa uyumaz diyorum
Bengu13 MinikMelekk bende öyle diyordum, sorduklarınızı doktorda sordu. Gayet keyifli bir bebek, uykuda fena değil. Doktor bunun üstüne bazı bebek aza kanaat eder dedi😅 burada yine yazmıştım. Varmış gerçekten öyle bebekler 🥰
BerfinAzad Bengu13 meme reddi dediğiniz nedir hiç bilmiyorum. Mesela benim kızımın aşııırrııı inadı tutuyor dakikalarca avazı çıkana kadar bağırıp ağlıyor baya uzun sürüyor o zaman aslaaa emmiyor sakinleştirirsen emerse emer. Bu meme reddi mi oluyor?
Bengu13 BerfinAzad bizim anlattığınız şekilde önce sol meme sonra sağ meme şimdide ikisinide istememe olarak devam ediyor 😳
Neslihan1903 Bengu13 mama vermelisiniz günde 40 50 gram alması gerekiyor bebeğin hem emzirin hem mama verin yapacak bir şey yok gelişimi geri kalmasın mama öcü değil
Neslihan1903 Bengu13 ama önce meme bunu değiştirme sakın memeyi emsin ne kadar isterse sonra mama yap kaşık biberon ile olur lansinoh S olur bu biberonla meme farkı çok yok ayı büyük olduğu içim kalık biberon ile beslemek zor olabilir yani yorulabilirsin bu yüzden dedim
Bengu13 Neslihan1903 lansinoh biberon evde var ama sanki hızlı damlatıyormuş gibi. Biberon başlığı da s
Deterjanhanim Bengu13 meme reddi den dolayı kilo alımı az olabilir mi eğer sütünüz varsa her öğünde önce meme teklif edip ardından sagdiginiz sütü şırınga ile verebilirsiniz. Süt yoksa da yine önce meme sonrasında aynı şekilde mama takviye edebilirsiniz. Bizde meme + mama şekli nde gittik ilk 6 ay. Çay kaşığı ile veriyodum mamayi
Bengu13 Deterjanhanim olabilir tabiki zor emiyor. Sütüm var ama pompaya göğsüm tepki vermiyor. Doğduğundan beri öyle o yüzden sağamıyorum.
Birbebekkkbircicek Bengu13 bunmıye olur benımde aynı bebeğimin kilo alımı süper ana pompada en gçfaxla ili öene 60 cokıyıt
_Gamze_ Bengu13 mamanın tadından değil beslenme şeklinden dolayı meme reddi oluyor maalesef.. eğer mi biberon kullanırsanız yaşarsınız meme reddi. Kaşıkla enjektörle felan beslemeniz gerekir