spaceship Nicksiz hayır devlet neden karşılasın ki bu zaruri bi ihtiyaç değil ? Keyfi bir durum biraz da. Devlet gözlüğün bir kısmını karşılıyor biliyorsunuz, o kadar
Si_se_ta_be Nicksiz Ben Ankara da veni vidi de oldum en iyi cihaz ordaymış ama öyle çok pahalıya yapmadılar doktorumda çok iyiydi. Göz bu sonuçta öyle ihmale gelmez yaptırmak istiyorsanız baya araştırmanız gerekecek.
Si_se_ta_be Nicksiz 11 bine iki göz de çok memnun kaldım ama benim hastalık vardı diye Belki çizdirme ameliyatları daha ucuzdur.
Nicksiz Si_se_ta_be internette derecesine göre değişiyor yazıyor benimki 3e yakın ikiside bakalım doktor ne diycek olmazsa altınları bozdurup yaptırcam gözlük yordu artık çok zor
Nicksiz bbmoms bende de miyop+astigmat var eşimin arkadaşı 8bine olmuş o kadar veremem zorlarsak altınları bozdururuz benimde 3e yakın ikisi de belki daha fazla gidiyorum numara değişiyo cam alıyorum 2 ay sonra tekrar numara değişiyo çok artıyo gözlüğe artık dayanamıyorum çok zor geliyor
bbmoms Nicksiz Eskişehir Ankara yakın düşünürseniz bakın Eskişehir göz merkezinde oldum ben şu an fiyatları bilmiyorum ama öncesinde tetkik oluyor o da ücretli gözünüz lazer için uygun mu ona bakıyorlar
spaceship Nicksiz sadece numara küçülttürmek için mi, yoksa herhangi bir göz hastalığı da var mıydı ?
Nicksiz spaceship göz hastalığı yoktu derecesi benim gibiydi gözlük kullanmak istemiyordu bağkurlu kendisi ücret ödemedi hiç şuan çok iyi memnun yani
spaceship Nicksiz anladım o zaman detayları babanızdan öğrenin ve onun gittiği hastaneye gidin veya sorun bence. Ben hiç duymadım çünkü böyle bir olay
Nicksiz spaceship yarına randevu aldım işte yarın öğreneceğim babam yaşlı bilmiyor, ben burda yaşamıyorum ameliyat olduğunda yoktum bilgim yok buraya da bilgi almak için yazdım sadece bilgim olsun ona göre kendimi ayarlayım doktorla konuşuyum diye
balkizimveben Nicksiz ben 16 yıl önce dünya göz de çizdirmiştim istanbulda. 500-700 euro civarıydı sanırım. Çok memnunum bir sorun yaşamadım çok şükür.
Nicksiz bbmoms eşim yanımda değil bebekler küçük babamda yaşlı getiren götüren olmaz o yüzden burdan istiyorum ama çok pahalı ya sanırım olamam kredi çekmemiş olsaydık çeker yaptırırdık ama bu fiyatlarla şuan çok zor yaptırmam
bbmoms Nicksiz orda da veni vıdı var sanırım duyduğum siz yine de fiyat araştırın illa ki vardır bütçenize uygun
FHKK Nicksiz Kardeşim çizdirdi dünya göz hastanesinde çok memnun kaldı 4,500₺ sanırım. Astigmatı vardı gözlük numarası da hayli yüksekdi şükür şimdi gözlüksüz ve çok rahat
Nicksiz FHKK ohh şükür bu fiyata yaparlarsa yaptırırım bide askeri personele ve ailesine indirim var demişti eşimin kuzeni