Leylus Merhaba kızlar oğlum 16 aylık.Baba meme dede teyze dayı gel vs gibi şeyleri söylüyor.Ama asla anne demiyor.Cok heves ediyorum.Anne söylemesi dahamı zor neden söylemiyor acaba nasıl söyletebilirim.
Ebrugzbk Leylus arkadaşımın kızı 22 ayına giriyor daha yeni anne dedi sevincini benle paylaşmıştı ordan hatırladım biraz daha sabırlı olmaluyız ☺️☺️
Eysar Leylus benim kızımda anne demiyor baba demiyor ada diyor dede diyor ette diyor al aç diyor 13 aylık 😔😔
Leylus Eysar benim oğlum 16 aylık söylüyor ama daha son 1 ay açıldı diyebilirim öncesinde bu kadar aktif değildi mesela bizimle bi kere tekrarlayıp bırakıyor daha söylemiyordu sizinkide yakında söyler üzülmeyin 🤲
Eses20 Leylus bizde bi sesli kitap vardı ordan duyup anne dedi ilk 😄 siz de öyle yapın daha erken söyler 😇
Perfect_woman Leylus bizimki de ağlarsa canı sıkılırsa anne der onun dışına anne deyip de yanıma geldiğini bilmem 😂
MasalsMommy Leylus Benim kızım da sadece ağlarken ve işi düştüğünde anne diyor. Normal zamanda babası falan çağır kızım anneyi diyor deddeeğ falan diyor😂 Çok nadir anne diye seslendiği🤦🏼♀️ Ben de aşırı heves ediyorum ama sonuç hüsran 😬😬
Leylus MasalsMommy ılginç gerçekten ama ya bide farkettim amca da demiyor anne ve amca zor geliyor sanırım
Guligul Leylus inadindan soylemiyordur belki. Keyfine birakin cani istediginde surekli soyleyecek artik bikacaksiniz 😄
Neslihanbew Leylus 21 aylık daha teni anne dedi ama çağırmıyor henüz anne de dendiğinde söylüyor annene şunu ver vs komutlarında bana getiriyor ama seslenme yok olsun oda okur 🤣
Leylus Neslihanbew evet komutlarda şükürler olsun iyi ama zor söyleniyor demekki geç söylüyorlar gördükçe içim rahatladı bana ozel sanıp içerliyordum 🙈
Tazeanne41 Leylus benim kızım sa 18 aylıkken söyledi şimdi her dk anniiii diye geziyor evde hatta kendi kendi anni anni diye şarkı söylüyor 😂 bir anda bir açılacak siz de çok şaşıracaksınız bizim öyle oldu
Tugba41 Leylus ay yanliz değilmişim benim kızımda 16 aylık aba diyor bana dede nene teyze su baba zaten ilk dediği kelime herseyi diyor bana aba diyor ağlamak istiyorum 😔😔
Petitom Leylus benim bebeğim de 12 aylık olacak baba dede mama teyze diyor anne de diyorum asla demiyor ısrar ettikçe hiç demiyor dur sana bir video atayım anne derse ben böyle olacağım galiba 😂 https://www.instagram.com/reel/CUADUm5ldhG/?utm_medium=copy_link