Meralorhan Laden ilk diş belirtisi ne bulsa ağzına sokma isteği ağızdan gelen aşırı derecede salyası artık önlük yetiştiremiyodum sık değiştiriyodum uykusuzluk sürekli huzursuz 🙈🙈ama sonda bardakla su içerken o sesi duymak beni aşırı mutlu etmişti ve öok tarifsiz gerçekten sonra diş buğdayımızı yapıp dağıtmıştık hediyemizi babaannemiz almıştı 🤗🤗
Laden Meralorhan diş buğdayı benim içimde kaldı bakın aklıma getirdiniz şimdi🥲 yaşına yakın çıkardığı için yapmamıştım ben. Ne güzel siz yapmışsınız🥰
Meralorhan Laden yaaa pardon o zaman olsun bişey olmaz sağlıklı olsunlarda sonrada yaparsınız bence 😘♥️
Sema_bass Laden bebeğim şuan 4 ay bir haftalık alt iki dişi birden patladı boyu üst sınırda kilosu ve baş çevresi normal erken gelişim gösteriyormuş benim kalsiyumum üst seviyede olduğu için normal olabilirmiş ateşi hiç çıkmadı biraz huysuzdu gece tok olsa bile uyanıp kucağımda uyumak istedi normalmi bilmiyorum ilk bebeğim ve 19 yaşındayım dişinin çıktığını bile anlamamıştım bana gülerken gördüğümde ağlamıştım:)
Laden Sema_bass benim kızımın dişi de aksine çok geç çıktığı için malesef bilemiyorum ama 4 aylık diş çıkaran çok bebek var maşallah yavrunuza🥰
Eliz2021 Laden kızımın dişlerini ilk gördüğümde 3 ay 6 günlüktü. Şok olmustum:) alttan iki dişi çıkmıştı.
-Gizem- Laden ponçiğim bugün 6ay 2 günlük / 5ay 20 günlükken çıktı dişi gecelerce uyumadı 3 gün sürekli ağlayarak uyandı dişin çıktığı gece sabaha kadar uyumadık gece 12de arabayla çıktık uyuttuk 1 saat sonra yine uyandı annemlerdeydim annem babam ben dönüşümlü gezdirdik sabaha kadar bir gecede heryeri kabardı isilik sandık alerji dedi doktor şimdi yüzü boynu soyuluyor kırmızı kırmızı calpol ve diş jeli kullandım bunlar alerji yapmış olabilir dedi diğer dişlerden korkuyorum çok yıprandı neşesi gitti bebişimin ☹️
AA_ikizlers35 -Gizem- benim ikizlerim var .ikisininde dişleri kaşınıyor.kulakları ağrıyor çok huysuzlar.salyadan geçilmiyor .eline ne versem olmuyor kesmiyor acısını.ne görse ağızlarına koyup çekiyorlar.en son olmuyor benim parmaklarımı ağızlarına koyup ısırıyolar .vermeyince ağlıyorlar.ayhhhh bide meme emerken mememin ucunu ısırıp çekiyor 😑öyle acıyor .ne yapsam şaşırdım
Mom0911 Arenilay- kabarınca diş oluyor cnm , çatalla tık tık yapıp deneyip yada baktınızmı kabaran yerini kontrol edip ? Bizim önce kabarıyor öyle diş etleri 1 aya yetip yetmeden patlıyor çıkıyor tüm dişleri öyle çıkmıştı
Arenilay- Mom0911 bakmadım canım uyanınca bakayım hemen çok sağol ya bizimkide inşallah geçer hemen 🙏🏻🌸
Mom0911 Arenilay- tık tık sesi çıkarsa çıkıyordur dişi çok bol bol su içirin 💙 bide duş rahatlatır diyorlar yatmadan önce 😇 diş çıkardığı zaman hep duş aldırıyordum yatmadan önce
Arenilay- Mom0911 heyecanlandım😅uyansada baksam yaa🤤 bende öyle yapayım çok aşırı huzursuz çünkü yaaaa çok teşekkür ederimmm🤍🤍🌸🌸🌸🌸
Eminelif20 Arenilay- Alt damağı biraz kalınlaşacak canım sonra diş çıkartacak . Allah yardımcın olsun ama zor şüreç gerçekten bebekten bebeğe fark ediyor gerçi de Annelik zor ama Allah çekemeyeceği yükü vermezmiş. Tek tesellim bu. Şükür ki evlatlarımız sağlıklı ne bebekler çocuklar var Allahım sen şifa ver 🥺🤲🤲🤲
Arenilay- Eminelif20 aminn canım çok doğru diyosun 🙏🏻 Ya bende korktum 3 gündür eşimle durduramadık ağlıyor hep uykudan uyanırken filan keyfi yok hiç ağlarken baktım kabarmış şişik diş galiba çünkü uykuları çok güzeldi 3 gündür perişan geziyom😵💫
Zeynep-mina12 Laden Huzursuzluk,eller oyuncaklar sürekli ağızda ve gece sürekli ağlama bizim belirtilerimiz bunlar korona geçiriyorduk ben hep ona bağladım huzursuzluğu ama baktım ki bugün ilk dişi çıkmış Mina kuşumun 🙏🏻5,5 aylık
Tazeanne2323 Kızlar zeytinyağı na karanfil koyup 1 gece dolapta bekletip sürsem iyi olur mu sizce damaklara denediniz mi kuru soğan versem karın ağrısı yapar mi
Bayramannesi Tazeanne2323 yeşil soğan için çok iyi diyorlar Beyaz kısmı araştırmalarda da ağrı kesici etkisi varmış canım 🙂
Brsnysr Tazeanne2323 ben de 4 -5 adet karafili dövdüm zeytinyağı ile karıştırıp buzdolabında beklettim onu sürüyorum iyi geliyor hoşuna gidiyor sanki
Fahriyya Laden 8 ay bir kaç günlük iken altda 2 dişi çıktı. İshal, ateş vardı sürekli eller ağızda oluyordu şu an bile oluyor. Bir gün ilaç sürerken parmağıma kesici bişey değdi çok mutlu oldum eşime söyledim 1 haftaya falan dişleri çıkar. Bir kaç gün sonra baktım minik dişlerin ucu gözüküyor🥰😍
Eslemasya Laden 10 gün sürekli ağladı uykularından ağlayarak kalktı şuan 8 aylığız 8.aya merhaba dedi dişimiz ❤
Eminelif20 Arenilay- Atak dönemleri işte bir de saati bellidir. O zaman Bebek uyutucu diye bi uygulama var onu indirin Gğnaydın diye bi şarkı var sakinleştirici Kızıma onu açtığımda hemen sakinleşir bi saatten sonra uyuyordu elini tutup sallıyordum. Bi gün bende çok korkmuştum Annem gelmişti eşim erken geldi işten vs. Onlar gelene kadar da uyuya kalmıştı tabiiii 😁😁 Allah sabır versin gerçekten 4-5.ayından sonra rahatlıyorsun biraz daha canım emin ol. Banyo yaptırıp öyle uyutmadı da tavsiye ederim gece uykuları değişirse çok zorluk çekersin. Nerede oturuyorsun