biradamavisi Merhabalar. Bebeğim 3 aylık elleri hep ağzında bu ayda çok normalmiş bu ama oyun halısında falan oynarken bile sallanan oyuncakları kendine çekip ağzına almaya çalışıyor alamıyor ağlamaya başlıyor. Acaba diş kaşıyıcı alsam onu tatmin eder mi?
Beyzacoskunnn biradamavisi kızım haftaya 4. Ayını doldurucak biz 4. Ayın başında diş çıkarmaya başladık oyuncaklarını ağzına götürüyordu ama diş kaşıyıcısını asla ağzına götürmedi bence erken biraz daha bekleyin derim
Bebek-annesi biradamavisi ilk zamanlar diş kaşıyıcısı istemiyolar pek ilgisini çekmiyor ama alın zamanla kavradıkça götürür ağzına sulu olanlar da kimyasal var diye biliyorum diğer bpa içermeyen ürünlerden alın e bebekte çok çeşitler var
Brsnysr biradamavisi bir ileri ki adım sorusunu da ben diye sorayım dedim😂 bı kqc gündür grip gibi kızım hırlama var keyfi yerindeydi ama akşama kdr farkettik ki dış patlamış sorum dış grip gibi bu belirtileri gösterir mi acaba tecrübeli arkadaslar cvp verirse🥰
biradamavisi Beyzacoskunnn anladım bizimki de diş çıkaracak mı bilmiyorum ama o ağızda bi nesne istiyor illaki
Beyzacoskunnn Brsnysr bizde hiç farkedilmedi herhangi bir belirtisi yoktu hatta ben çok geç fark ettim. Kehribar kolye kullanıyomusunuz ?
biradamavisi Med hehe veririm de şuan durumu nasıl kurtarıcam oyun halısıyla kavga ediyor amacım oyalansındı daha çok sinir hastası olacak 😂 töbe estagfurullah.
Brsnysr Beyzacoskunnn aslında kullanıyorduk ama bı 10 gün önce çıkardık olumsuz yorumlar okuyunca gerildim
Beyzacoskunnn biradamavisi oyuncaklı diş kaşıyıcıları var biz onu kullanıyoruz ebebekten almıştım ara ara ağzına götürüyor kaşıyor ama dediğim gibi çokta takmıyor oyuncakları daha cazip geliyor
Med biradamavisi oyun halısı çok iyi oldu benim açımdan,oyuncakları tutmaya çalışıyor yemeye çalışıyor kendini güçlendiriyor,bırak çekiştirsin 😁 al 1 tane yada belki seninki sever
Beyzacoskunnn Brsnysr ben 12 günlükten beri kullanıyorum ağız suyunu pek kesti diyemem ama diş konusunda işe yaradı açıkcası tabi her bebekte etkileri farklıdır
Brsnysr Beyzacoskunnn aynen bizdede salyayi kesmedi şimdi taktım yine bende çok küçükken almıştım Allah’a emanet saoalsin hatirlattin
SeverusSnape biradamavisi ben almıştım ama çoğunu beğenmemişti. Tek beğendiği, muz şeklinde olan diş kaşıyıcıydı. Çok uzun süre elinden düşürmedi. Dişlerini fırçalıyor gibi yapıyordu büyüdükçe.
SeverusSnape biradamavisi 3,5-4 aylık civarında vermeye başladım. Dediğiniz gibi eli hep ağzındaydı zaten. İlk dişi de 6 aylıkken çıktı.😊