Slmnese Bu hadsiz yüzünden benim postumu lütfen silmeyin. Bu terbiyesizi yok mu edersiniz ne yaparsanız yapın ama benim bebeğimin ismiyle ilgili bu masum postu bu pislik kirletemez
eceunverkanra Slmnese Merhaba annemiz🌸 İlgili yorumları temizleyerek gerekeni yaptık postunuz tabi ki silinmeyecektir😌
selin-1903 Slmnese 🤣🤣 ay sasirdim bir an başka isimler bekliyordum ben de ikisi arasında kalmıştım idil koydum şu an 6 aylik tatlış idil im var
Slmnese selin-1903 nasıl peki kızınız. Sakin mi sizi çok yordu mu bu süreçte. İsimlerin karakter üzerindeki etkisine fazlasıyla inanırım da🥰
Slmnese eceunverkanra çok teşekkür ederim🙏🏻 ama lütfen bu kişi bu platformda daha fazla elini kolunu sallayarak dolaşmasın. Lütfen ne gerekiyorsa yapın bu insanla bir daha karşılaşmak istemiyorum 🙏🏻
selin-1903 Slmnese yani bu aralar yoruyor acikcasi onun haricinde çok ağlayan bir bebek değil orta yani
Slmnese Keratovic ismin karakter üzerindeki etkisine inanırım bu açıdan açıkçası merak etmiştim çevresinde bu ismlerden olan var mı diye☺️