katipannne elifineylulu gece uykusuna 18.30 ,19.,19.30 gibi yatıyor mecburen değişiyorum. Bezinş değişmek istesem uyanacak 😪
elifineylulu katipannne O kadar saat için sızdırma normal öyleyse canım çok bekliyor bezi altında gece emmeye kalktığında yada mama içmeye kalktığında bir kez değişim yapmalısın
momofa katipannne aynı sorum bende de var. Prima kullanıyoruz. Değiştirsem uykusu bölünecek mutsuz olacak
katipannne YusufDeniz uyanmıyor mu acaba ? Benim ki uyanınca bir daha uyumuyor mesela fark ettim 4 te aldım değiştim sabah 8.30 9 a kadar uyymadı
YusufDeniz katipannne uyanıyor ama benimle uykuya dalıyor sonra yatağına koyuyorum oyüzden skıntı yaşamıyorum
katipannne Lay vallahi daha 5 aylık ama 5 numara kullanıyorum diğer küçük numaralar hep iz yapıyor sıkıyor bebeğimi karnında deseni çıkıyor bacaklarında lastik izleri vs oluyor
katipannne DamlaDorukhan deneyeyim ama çıtçıt sesine veya fermuar sesine bile uyanıyor. Evde yürürken parkeden ses çıkar ya ona bile uyanıyor. Ne kadar doğru bilmiyorum ama küvözde kalan bebeklerin böyle tiz seslere daha duyarlı olduğunu okumuştum ilgisi var mıdır bilemiyorum keşke uyanmasa da değiştirsem
[silindi] katipannne evet kuvez duyusal hassasiyet yapar doğru. Bez büyük ya da küçük gelşyor olabilir.
kirmizibasliklikiz_ katipannne sanmiyorum benim bebeklerimde kuvozde kaldi ama sesi almazlar uyuduklari zaman yuksek sesle konuşsan bile uyanmiyolar.. bebegin yapisiyla alakali sanirim ya da siz sessiz ortama alistirdiysaniz olabilir
2maviboncuk katipannne ek gıdaya geçene kadar gece değiştirdim 6.ayindan sonra aksam uykuya geçmeden önce değiştiriyordum gece kontrol ettiğimde bezi kuru oluyordu sabah uyandığında çişini yapmaya başlıyordu ama bebekten bebeğe değişir tabi
larabayba Gece 19-20 gibi değiştiriyorum yatıyor değiştirmesinde gece 11 12 gibi değiştiriyorum bebeğim 5.22 günlük molfix 4maxi kullanıyorum hiç öyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım
katipannne larabayba ben değiştirirsem uykusunu bölüp 3_4 saat uyanık kalmış olacak saat 10 ile gece 1 arası büyüme hormonundan mahrum kalacak qy bilmiyorum aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık
Efesemirsmom katipannne bence kaka yapmamis olsa da bi kez gece degistirin. Markadan ziyade pisik olur butun gece ayni bezle yazik. Ben kaka yapmasa da degistiriyorum rahat uyusun diye
katipannne Efesemirsmom çok şükür pişik olmuyor sadece sızdırma sorunuyla karşılaşıyorum. En ufak seste uyanan bebek bir daha 3_4 saat uyumuyor uyanınca bez değişikliği denesm olabilir sanırım
BihterZiyagil 18-19 çok erken, ben 21.30 22.00 gibi değiştiriyorum, sabah 7 ye kadar duruyor ama çok ağırlaşıyor. Ben de sleepy natural kullanıyorum.
egelsenkonuss katipannne valla bende aynı saatlerde değistiriyorum akşam 7 sabah 6-7 Molfix 3 numara kullanıyorum sizdrmiyor
kartopuannesi katipannne benim de bebeğim 5 aylık son 2 haftadır benim öyle sıkıntım var bence bezle çok alakası yok ben prima ve molfiz kullanıyorum evimde fazladan ikisindede var ikisindede taşma oldu benimde gece gözleri kapalı emmiyo uykusunda gazını çıkarıp yatıyorum demmki gece çok emmiyolar çişleri fazla oluyo bende şöyle çözüm buldum emzirmek için gece 2,5 gbi kaldırınca hemn yataktan almıyorun yavaş ve sessizce altını değiştiriyorum baktım uyancak gbi yapmıyorum
katipannne kartopuannesi evet aynı şeyleri yaşıyoruz 4. Ay atağından sonra daha yenimuukusu oturmaya başlamıştı şimdi çiş soruju çıktı mesela bu sabah 4 te çiş nedeniyle uyandırdım çocuğu ve 8.30 a kadar uyumadı uyanınca 😪
Gamze00777 katipannne bende değiştirmiyorum yoksa uyanıyor. Bana da bi arkadaş demişti gece bezini değiştirme diye. Şuan gece uykumuz daha iyi. Bezi büyük al belki ondan sıZdırıyor yada çok yapıyor çişini