herseySeninleguzel11 katipannne Gece emzirmek için uyandığında değiştirebilirsiniz bende emzirmeden degistiriyorum zaten uykulu olduğu için anlamıyor bile.
katipannne herseySeninleguzel11 sanırım bebekten bebeğe göre değişiyor memeyi bile ağzına geç verincw kıyamet kopuyor 😩
katipannne Damla6117 merhabalar bezi değişmeyi biliyorum değişiyorum da. Bende denedim olmayınca olmuyor. Sizin bebeğiniz gece uyuyor olabilir benim bebeğim 18.30 da uyyuuyor ve sabaha kadar da uyuyor siz gece uyutuyorsanız beni ilgilendirmez
Damla6117 katipannne sadece yardımda bulunmak istemiştim fikrimi söyledim üslubunuza dikkat edin lütfen düzgün üslup ile konuşmayacaksanız da boş yere post açmayın
hobby_catolog_hk katipannne konuşmayı okudum da sanırım size “ bezi değişmeyi denesen” derken. markasını değişmeyi önermiş.
herseySeninleguzel11 katipannne Bebeğiniz kendisi uyandığında mi emziriyorsunuz alarm kurmuyorsunuz herhalde ,eğer hep aynı saatinde kalkıyorsa siz de öyle kalkıp önce altını değiştirin.
katipannne Minnosunaannesiii yani bazıları öyle yorum yapıyor ki sanki bebeği ölüme terkettim. Erken uyuyor ve bez değişiminde uyanıyor bidaha uyumuyor 😭
Minnosunaannesiii katipannne benmde kızım değişirken uyanır i yuzden değiştirmem gece kaka yapmadığı sürece, hep böyleydik biz saçma sapan konuşulanları takma bosver
ezogelinn katipannne nerdeyse 12 saat duruyor bence saati çok birde 5 aylık bebeğe kaç kilo ki 5 no kullanıyorsunuz 13 aylık kızım molfix 5 no kullanıyorum hıc sızdırma yaşamadım cırt-cırtli bez deneyin ısterseniz
katipannne ezogelinn uyandığı zaman değişiyorum ama uyanmazsa değişmiyorum çok ağlıyor değişince. 5 ay 7kilo 850 gram 4 numara aşırı iz yapıp sıkıyor bebeğimi rahatsız oluyor 5 aylık ama 9 ay 912 ay kıyafet giyiyor
Tugcetpkts katipannne canım sen büyük bez kullanıyorsun 2 yasında kızım var 13 kilo ben 5 numara kullanıyorum 5 numara bez 11-18 kilo için bezlerin hepsinde iz yapma sorunu var küçük geldiği için iz yapmıyor ben de gece bez degıstırlıyorum 12 saat duruyor sızdırma yasamıyorum
ezogelinn katipannne sllepy iz yapıyor bacaklarda bizimde yapmıştı aslında kilosu 4 noya daha uygun birde 4 no molfix cirtcitli bez kullanıp deneyin gece 10.30 dan sabah 7 ye kadar ne sızma ne iz ne pişik yapıyor
Tugcetpkts Tugcetpkts külot bezdense suanlık cırtlı kullan onu istedigin gibi ayarlayabılırsın bel kısmını
Ssunal katipannnegece uyandıgındabezibi kontrol edin dolmuşsa değiştirin daha erken azalmaz gece çişli bezi
katipannne Tugcetpkts evet cırtlı denedim bu akşam ilk bionatural 4 numara taktım gece 4 te açtım geçmemişti naturaş 4 cırtlı taktım 4 saat sonra yatak vs sırılsıklamdı
katipannne Deletedmom5284 bende gece 4 de değiştim sabah 4 de kucağıma aldım yatak vs ıslanmıştı geçmiş yine
GozdemHilal Nasıl uyutuyorsunuz ayaginizda salliyorsaniz emmeye kalkınca emzirip ayağınıza alın orda değiştirin hızlıca ben bi kaç kere yaptım dışarda uyudu uyanmasın diye almamıştım beslenmeye kalkınca değiştirmiştim.
katipannne GozdemHilal valla bu gece 4 de değiştim 4 saat sonra bidaha aldım bi baktım yine sırılsıklam bilmiyorum çok işiyor galba yaaa
katipannne ezogelinn bu akşam sleepy bionatural 4 numara cırtlı taktım gece 4 de değiştim kıyafeti kuruydu natural 4 numara taktım 4 saat sonra altını değiştim ve sırılsıklamdı sanırım sleepy ile yollarımı ayırıcam
katipannne bebiskoooo vallahi ne zaman uykusu gelirse takip ediyorum her uykuau geldiğinde de uyutuyorum uyandırmıyorum da fazla uyudu diye. Mesela sabah 7 de uyanıyor 8 buçuk 9 gibi uyuyor bazen 20 dk bazen 1.5 2 saat uyuyor uyanınca 2 saaat 2 buçuk saat uyanık duruyor yine uykusu geliyor uyutuyorum bazen 20 dk bazen 1.5 saat uyuyor hep böyle ilerliyor en son saat 6 7 arası aşırı huzursuz ve uykusu geliyor altını değişip emziriyorum uykusu geliyor uyutuyorum ekstraa bişi yapmıyorum ama önceden gündüz çok uyudu uyandırayım gece uyymaz yaptığım zaman geceleri huzursuzluktan uyuyamıyordu o yüzden gündüz uykularını istediği kadar uyutuyorum
RainOverMe katipannne bebişi bezlerken pipisi yukarı dogru katlanınca da sızıntı oluyor, bebegım kız ama yegenımden bılıyorum, bezlerken düzeltiyor musunuz. Düzeltmıyorsanız bir de öyle deneyın. Bezlerken hareket ettıklerı ıcın kayma olabılıyor çünkü
katipannne RainOverMe bebeğimin pipisi gömük pipi düzeltebileceğim bir alan yok çok küçük dışarda kalan kısım