Momsmom Bez markanizi degistirin. Migrosun 5 numarasni deneyin birde illa uygun fiyatli kullanmak istiyorsaniz. Prima premium care cok basarili sizdrmamazlik konusunda. Benm bebegmde çıt sesine uyanir bende gece asla bez degistemiyorum. Ama bu 2 markada sizdrma sorunu yok 😊
Damla6117 katipannne bebeğim 5 aylık gece uyumadan önce değiştiriyorum birdaha sabah uyanınca şu zamana kadar hiç taşma problemi yaşamadım ilk molfix hipoalerjenik kullandım sonra sleepy natural prima aktif bebek bu molfix in klasik olanı yeşil paketli hiçbirinde bir problem olmadı bezi değiştirmeyi denesen
katipannne Damla6117 merhabalar bezi değişmeyi biliyorum değişiyorum da. Bende denedim olmayınca olmuyor. Sizin bebeğiniz gece uyuyor olabilir benim bebeğim 18.30 da uyyuuyor ve sabaha kadar da uyuyor siz gece uyutuyorsanız beni ilgilendirmez
Momsmom Benimde suan bebegim 4 bucuk aylik bende 5 no bez kullaniyorum migrosun minies markasnda. Ama prima premium care de 4 no kullaniyorum, primanin kaliplari buyuk ve genis bant cunku
Bilgeebru Bilgeebru ben kilot bez olandan kullanmıyorum bu arada pişik falan yapmadı naturel memnunum
selinyildiz katipannne ben uyutmadan önce değiştiriyorum altını sleepy gece külodundan kullanıyorum hiç çıkmadı şimdiye kadar
May01 katipannne bezinizden olduğunu Düşünüyorum ya da külot bez olduğundan olabilir. Ben normal molfix kullanıyorum bi de gece bi beden büyük takıyordum hiç gece sızdırması yaşamadık bu zamana kadar. bionaturalin de normal çırtlı bezini kullandım onda da sızdırma olmadı hiç.
katipannne Ssunal kaka olmadığı sürece pişik olacağını düşünmüyorum uyanık olursa zaten değişiryorum ama uyuduğy zaman değişemiyorum. 3 aylıktan sonra gece beslenmesi kesilebilirken bez değişimininde kesilebileceğini söyleyen doktorşar var. Belkide emmek için uyandığı için çok çiş yapıyor.
Ssunal katipannnegece uyandıgındabezibi kontrol edin dolmuşsa değiştirin daha erken azalmaz gece çişli bezi
Mbal katipannne prima premium care kullanıyorum daha bir kere sızdırmadı. 6 gibi banyodan sonra bağlıyorum sabah 7 ye kadar kocaman oluyor ama sızdırmıyor gece de süt içiyor çünkü 2-3 saatte bir. Sadece gece prima bağlayın isterseniz?
katipannne Arsel natural bio natural ve ekstra denedim külot bez 5 numara cırtlı bez 4 numara takıyorum
Pudrabeyazim katipannne sleepy kullandim bende 5baydan sonra bu şikayetler başladı buyuk bez kucuk bez derken yok hala sizdirdi hemde artarak molfikse gectim rahatladım kupkuru
Pudrabeyazim katipannne zaten molfiksi elime alınca anladim yani tas gibi denir ya hani sizdirmayacagi belli oyuntulari falan
Baloglumdoruk katipannne gece 12 gibi değişmeniz lazım 6 buçuk ta bağladığınız zaman sabah 6 ya kadar arada 12 saat var tabikide üstüne çıkar
katipannne Baloglumdoruk değiştirmeyi bende biliyorum ama uyanınca bir daha uyumayan bir bebeği bez değiştirmem için uyandırmak ne kadar doğru? Milletin ki kaç saat duruyor da sızdırmıyor benimki neden sızdırıyor milletinki sarkıyor yerlerde geziyor çok şükür ne pişiğimizz var ne de sarkma paspaş bir görüntü
Emelingoo katipannne ben de molfix kullanıyorum. Aynısını yaşıyorum. O sebeple gece bezi olarak kullanmak için prima premium care aldım. Taşma derdi bitti. Geceleri prima gündüzleri molfix👏
elifzeze katipannne bezi küçük geliyor olabilir mi acaba çünkü benim kızımda da aynı problemi yaşamıştık kilosuna uygun olmasına rağmen bez küçük geliyordu ben sleepy e Şikayetvar.com dan yazdım geri dönüş sağlayıp bilgi verdiler ve denemek için bez gönderdiler sizde bunu düşünürseniz bilginiz olsun.
katipannne herseySeninleguzel11 ne yapmamı istersiniz bezini değişmek için bebeyi mi uyandırayım ? Sonra geri nasıl uyuyacak çocuk
herseySeninleguzel11 katipannne Gece emzirmek için uyandığında değiştirebilirsiniz bende emzirmeden degistiriyorum zaten uykulu olduğu için anlamıyor bile.
Minnosunaannesiii katipannne benim bebeğimde 5 aylık hemen hemen aynı saatlerde degistirip yatırıyorum bazen gece açıkıp uyanınca 💩yapiyo değişiyom yoksa sabaha kadar duruyo.Hic öyle dışarı taşma da olmuyo.Yanlis bağlayınca çok yapınca çıkar ama
katipannne Minnosunaannesiii yani bazıları öyle yorum yapıyor ki sanki bebeği ölüme terkettim. Erken uyuyor ve bez değişiminde uyanıyor bidaha uyumuyor 😭