SaremAselim_0817 Selam arkadaşlar arnavutköyde oturan var mı oralardan ev bakıyoruz da hangi mahalle daha iyi sesssiz güvenilir komşu olalım😊
SaremAselim_0817 VelardaEdiz olur ordaysan komşu olalım😁 aslında oraya da bakıyoruz da çok kalabalık oralar da bide tapu muhabbeti sıkıntı
VelardaEdiz SaremAselim_0817 tam tersi hadımköy arnavutköye göre daha sakindir arnavutköy çok karışık ve hiç haz etmediğim bir yerdir😅
VelardaEdiz SaremAselim_0817 ben hastane mahallesinde oturuyorum daha çok site tarzı istiyorsanız hadımköy mahallesine bakmanız gerekir
SaremAselim_0817 Cookie ohhh şükür bende başakşehirdeyim şuan oraya taşınmayı düşünüyoruz hangi semtdesiniz nasıl oralar acaba
SaremAselim_0817 gamzeninmucizesi1 marmara tekstilkent sitesi var kayaşehir tarafında biliyo musun orda oturuyorum
Cookie SaremAselim_0817 eşimin iş yeri buradaydı o yüzden taşındık gidip gelmesin diye Siz neden taşınacaksınız
SaremAselim_0817 Cookie hmm nasıl oraları taş oluk ve bolluca mahallesinde yeni evler var oraya bakıyo eşim hep
SaremAselim_0817 Cookie anldm canm bizde bırası yıkılıcak birde ev sahibi ile tartıştık o yüzden çıkıcaz
SaremAselim_0817 VelardaEdiz hmm ya site tarzı da baktık ama evler eski hemde bu tapu muhabbetleri sıkıntı biraz hisseli filn o yüzden başımız ağrısın istemiyoruz
Cookie SaremAselim_0817 burada taş oluk oluyor sanırım oturduğum ev 3,5 4 yıllık yeni evler güzel bı yer hemen karşıda vadi Park var çok kalabalık bir yer değil güzel yani