Minikminik1420 Nurhan_Doruk ay sargı bezi niye sararlar anlamam benım ogluma da profesor yaptı guya sunnetını yapıştı ıplık ıplık cıkaramadık biz sonra o enfeksıyon kaptırdı çiş yaptıkca bezlere. Baticonlu ılık suya oturtuyorduk kendılıgınden duşmedi her çiş yapınca aglıyodu. Dr bize de kendılıgınden duser demıştı ama duşmedi . Krem de suruyorduk valla cok zor surecti
Nurhan_Doruk Minikminik1420 bizimkide genel cerrah sözde aslında baya da ozguvenli ama sarmış da sarmış bizimkide zor çıkardık. Çoğu kişi çabucak cikarmis veya kendi cikmis. Bize zoru denk gelmiş napalim iyi sağlıklı olsunlar da
Cennetkoydum Nurhan_Doruk merhaba 4 gun once oglum sünnet oldu en iyisi kantoran yagi drmuz kantoran yagi ve normal antibiyotikli krem verdi her bez degistirdigimizde dönusumlu kullaniyoruz. Allaha sukir hicbir sorunu yok pipinin sisligi indiyse deriyi biraz geriye dogru ittirip yag suruyorum birkac gune dikisleride dusur.dikisliydi bizim.kantoron yagi en iyi yag
Nurhan_Doruk Cennetkoydum 4 günde indi mi şişliği? Biz de perşembe olduk ama hala şiş gibi dikişler ortada bi garip ya dokunulacak gibi değil
Nurhan_Doruk Symayldrm vermedi ya hemde 3 kez sordum farklı günlerde. Hepsinde de ısrarla çocuğun canını yakmaya gerek yok kreme gerek yok diyor. Hatta bardak da koyma diyor da ben koyuyorum kremsiz olduğu icin yapismasin diye :(
Gizemert Nurhan_Doruk o şişmesi çok doğal davul gibi olmuştu sonrasında iniyor yavaş yavaş normale dönüyor
Paradiseeeee Nurhan_Doruk selam bizde yaşadık doktoru krem verdi bide papatya suyu ve kantoron yağı verdi papatya suyu şırıngayla sıkıyıyorsun pipe 10 dakka sonra da şırıngayla gene kantoron yağını sıkıyırsun 4.5 günde düşüyor he bide hergün duş yaptırıcaksın o pamuk hemen düşmüyor 4.7 günü buluyor bizimki 1 haftada düştü çok geçmiş olsun bizim 1 ay olucak nerdeyse dikişlerimiz hala düşmedi mesela
Nurhan_Doruk Paradiseeeee aaa 10 güne düşüyor demiş bazıları. Ya bizde persembe sunnet ettirdik, pazar gunu kendimiz çıkarttık sargiyi doktor 2 gün sonra düşecek demişti çünkü, düşmeyince biz çıkarttık hepten kötü olmasın diye. İnşallah çabucak iyilesir🌸
Gizemert Nurhan_Doruk 5 aylık çocuğa sargı mı yaptı 😱 benim oğlum 14 aylıkken sünnet ettirdik köpük bardağın yarısını kesiyorduk altını atıyorduk bardağın üst kısmını pipisinin üstüne koyuyorduk amaç beze yapışmasın diye ve teremisin sürüyorduk ama elimizi hiç temas ettirmiyorduk. Bizde suda oturtdurduk sünnet olduğundan 3 gün sonra hergün oturtturmaya başladık 10 gün boyunca 10 günden sonra pipisini liflemeye başladım bu şekildeydi
Nurhan_Doruk Gizemert evet sargı yapti neden ki :( yani dikisli sunnet olduğu için kanamayı durdurma amaçlı sargı yapılıyor diye biliyorum. Sargı yaptığı halde biraz kanaması oldu çünkü. Zaten o kana yapismis sargı da ondan zorladı bizi… neden lifliyorsunuz ilk defa duydum🙄 inşallah çabucak geçer tüm bebislerin🌸😊
Gizemert Nurhan_Doruk dikişsiz olmuyor zaten kesip dikme yapılıyor bizde sargı yoktu. 10 günden sonra lifledik dikişler daha hızlı düşsün diye şu anda gayet iyi ne dikiş kaldı ne de başka birşey çok şükür 🤲 bize dediği doktorun dikkat edin 1 saatte bir kontrol edin kanaması olmasın o tehlikeli demişti çok aşırı kandan bahsediyorum. Sargıyı 4-5 yaşdan sonra yapılıyor diye biliyorum. Bezde olan çocuklara sargı değil köpük bardak konuluyor bence o daha çok rahat
Gizemert Nurhan_Doruk ben değil de eşim daha çok o konuda pimpirikliydi ama doktor hepsini anlattığı için içim rahattı
fadiimee Nurhan_Doruk merhaba bizimde öyle şuan nasıl çıkacak bilmiyorum izotonik su verdi onunla çözülsün diye o u kullancaz