Pembepanterr Nurhan_Doruk normal canım düzeliyor sonradan büzüşük dikişli gibi değil mi biz doktora getirdik birkaç kere geç iyileşti normal dendi şekliyle hiç yorum yapılmadı düzeldi simdi eskiye göre zamanla toparlıyor sekli pipi büyüdükçe
Nurhan_Doruk Pembepanterr ayy evet şuan çok kötü görünüyor büzüşük etler o dikisli yerler filan bi garip. İnşallah düzelir bizimde bir an önce
Birsenn Nurhan_Doruk merhaba canım bizde 20gün oluyor yeni atlattık. Geçmiş olsun eski usül dikişli ise eğer 10gün sargılı pansuman yaptık kantaron yağı vazelin ve fucidin kremi boca edip güzelce sarıp günde bir kez pansuman yaptık 5günde baya güzel iyileşti birde yara sterilizasyon spreyi vardı onu sıktık önce enfeksiyon olmaması İçin
Arelsmom Nurhan_Doruk bi sarı renkliydi onun adını hatırlayamadım ama birde fucidin krem vardı biz bunları kullandık ama 3-4 gün kadar kullandık canım sargıyı çıkardıysan zeytin yağı sür bence yapışmaz o zaman zaten kremlik zor günleriniz geçmiş
prensler_-_ Nurhan_Doruk hayır canım buldum fito imiş bizimkidedigi. Gbine kullnrsan kullan bezleriyika kes utulekremi sur pipiye üstüne utuledigi. Bezi indir öyle altını kapa ki işe yarıyor ve temiz .
Nurhan_Doruk prensler_-_ hmmm siz bardak yerine bez koyarak yapismasini engellemişsiniz. Teşekkürler olmazsa bende öyle yapayim🌸😊
Nurhan_Doruk Bmom bizimde hastanede lokal anestezi ile genel cerrah yapti. Eski usul mu derken, dikisli yapan var eskisi gibi, veya şimdi yeni yöntemler çıkmış klampli, lazerli vs. Onu kastettim. Sizinki dikissizse belki ondan sarmamistir
mom5643 Nurhan_Doruk gerekli cevabı aldınız mı bilmiyorum yorumların tamamını okuyamadım. Bizimki de düşmemişti, hastaneyi aradık biz getirin biz çıkarırız yada eczaneden ilacını alın dediler. Ne yazık ki adını unuttum. Su gibi bişeydi. Muhtemelen eczanede hazırlanan bi solüsyondu. Onunla çıkardık. Döktük beş dk beklettik çıktı hemen. Eczaneden biraz yakabilir çünkü bu dezenfektan özellikli demişlerdi ama korktuğumuz kadar da bi acısı olmadı.
Nurhan_Doruk mom5643 aaaa ya öyle kolay çıkaran bisey var miydi yaa hiç bilmiyordum biz de bi 2 saat önce çıkardık zar zor zeytinyag süre süre. Bilseydik hiç can çekismezdik. Çok yapışmış yağa rağmen zor çıktı. Kanadı da biraz. 😑 teşekkürler yine de belki başka birine yarar bu dediğiniz. Bilseydik bizde öyle yapardik
prensler_-_ Nurhan_Doruk rica ederim bana da tecrübeli bir anne söylemişti bardak rahat olmuyor canimbebek için bez daha sağlıklı ve güzel yanı bardağı en başta sargidayken kullanıyorlar artık geçmiş korkma şişlik buzguluk 3. Gün olduysa skntı yapma kanama normal beni. Bebeğimin de altı çok geç iyileşti etrafımda gordugum herkesin geç iyilesti normal bir durum anlıyorum seni fakat iyileşti o artık annesi şekli zamanla düzelecek benim 4 ay oldu yeni yeni şekli düzeliyor zamanla kaybolacak gozukmeyecek dediler alt dikisi mesela çok geç düştü iyilesmisti hala bir siyah sert bir ip ordaydi hatta bu ne diye çok bakmıştım az daha çekecektim çekmedim eşim karışma istersen dedi o dikis gibi duryyor dedi öyleymiş 1 ay sonra düştü tabi o
Kinginthenorth Nurhan_Doruk biz de perşembe günü olduk, bugün banyo yaptırdık. Doktorumuz bactroban sürmemizi söyledi günde 3 kere, 10 gün boyunca.
Nurhan_Doruk Kinginthenorth bizim de sizinle aynı. Sargıyı da 2 3 saat önce ancak çıkarabildik. Doktor bize krem vermedi dediğiniz kreme bi bakayım bende teşekkürler 🌸
Pembepanterr Nurhan_Doruk Bizim çok yağlıydı pipi kısmı o yüzden 2-3 kere yapıştı doktor açtı eliyle ittirerek ondan da geç iyileşmiş olabilir sürekli yarayı kurcaladık mecbur doktor çok yağlı olduğu için yapışıyor demişti 😀
mom5643 Nurhan_Doruk çok geçmiş olsun. Valla hiç kanaması falan olmamıştı biz çıkartırken o su sayesinde ama kısmet işte. Dediğiniz gibi inşallah başkasının işine yarar. Hayırlı olsun bu arada Rabbim damatlığını da göstersin.
Nurhan_Doruk prensler_-_ çok teşekkürler. Bizim de alt tarafı bi garip. Tam derinin birleşme yeri orası sanirim. Hayırlı olsun sizin sünnetiniz de. İnşallah bizimki de cabucak geçer de düzelir. Yazık küçücükler insan kiyamiyor😊
Lokumcuk Nurhan_Doruk Sargılar çıkarmak için 4 gün sonra gelin demişti doktor. İlçedeyiz orada olmaz mı dedik buraya gelin dedi. Ev ortamında çıkarmak çok zor. Bence hastenede çıkartın.
Nurhan_Doruk Lokumcuk yaa 2 3 saat önce çıkardık. Ama canimizdan can gitti yani zar zor yaglaya yaglaya. Kanadı da biraz 😑
Lokumcuk Nurhan_Doruk Geçmiş olsun. Babasıyla ben zor tuttuk. Silerken bile aşırı tepki veriyordu. İyi çıkarabilmişsiniz.