esraeerdogann önce yoğurt tadımı ile başladım. 1.gün 1 çay kaşığı, 2.gün 1 tatlı kaşığı, 3.gün 1 yemek kaşığı. 3 günün sonunda alerji yoksa artık her gün yoğurt verebilirsiniz. Ben önce yoğurtla başladım ki kalsiyum takviyesi olsun, diğer günler de vereyim diye. Sonra havuç ve patates tadımı yaptım. Buharda haşladık yedirdim. Sonra kabak tadımı için sebze püresi yaptım. Yarım havuç, yarım patates, yarım kabağı içme suyunda haşladım. Suyunu çekene kadar haşlayın asla atmayın vitamini gitmesin.3 gün de bunu yedirdim. Hem kabak tadımı oldu hem de severek yiyor bebekler sebze püresini. En azından midelerine birşey girdi. Her sebze püresine muhakkak biraz zeytinayağı dökün, kabız olmasın☺️ Sebzelerin hepsini böyle kata kata gittim. Ben 7,5 aya kadar blender yaptım. Sonrasında pütürlüye geçtim. Hemen alıştılar. Kendinizi pütürlü diye zorlamayın🌸sebzeler bitince sırayla meyvelere geçtik. Bu arada tadımları en geç 13.00-14.00 gibi yapın ki alerjik bi reaksiyon olursa gün içinde görün. Umarım yardımcı olabilmişimdir☺️