Vivalaarya Bebeğime birazdan ilk defa ek gıda olarak kabak vereceğim. Çok hevesli değildim ama nedense heyecanlandım. Bu post da burada kalsın arada gelir altına yazarım 🙃
Esrkrc Vivalaarya ilk kez yiyeceği her şeyde insan heyecanlanıyor ne tepki verecek diye🙈 ben de dün karnabahar aldım merakla bekliyorum sevecek mi diye 😂
nazbalim Vivalaarya bende 10 gün sonra başlıcam🙏🏻 Doktorumuz ilk hafta yoğurt, ikinci hafta ek olarak meyve , üçüncü hafta ek olarak sebze eklememi istedi. İnşallah bebişiniz çoook sever vitaminli sebzeleriii
Vivalaarya Musam Bebeğiniz ne kadarlık 😍 Kızımı başka nedenlerden dolayı farklı doktorlara götürdüm içlerinden bana en uygun olanı seçtim ek gıda konusunda. Buradan da okuduklarım var bakalım heveslendiğim gibi olur umarım.
Vivalaarya Esrkrc Ayyy evet yaaaa yüzünün ifadesini çok merak ediyorum d vitamini bile verirken heyecanlanıyor çünkü😍 Umarım sever diğer sebzeleri yiyor mu
Esrkrc Vivalaarya çok iştahlı bi bebek değil ama bazen yiyor bazen seçiyor kabak çok seviyor mesala ilk onu yemişti😂
Vivalaarya nazbalim Sebzeyle başlamak daha iyi diyorlar meyve tatlı ya sonrasında sebze kabul etmezse diye
Tugbatokatli nazbalim bizim doktorumuz günde 3 öğün 11 12 gibi meyve yarım , sebze bir de yoğurt verin dedi
dlkdyglu nazbalim bizim doktorumuz da bu şekilde önerdi size sabah öğle akşam şeklinde yedirin dedi mi yoksa tek öğün mü devam edin dedi ?
Vivalaarya Her yer ama her yer kabak oldu kızlar buna hazırlıklı olun 😅 Biraz şaşkın şekilde yedi çok mutlu olmadı ama kaşık sevdiği için sorun çıkarmadı.
Vivalaarya Musam Daha varmış sizin. Tadını çıkarın acele etmeyin zaten tüm hayatları boyunca katı gıda yiyecekler 😀
Balarisi_melisEla Tam 5 aylığız acaba kabak havuç felan haşlayıp versem mi yaa🤭 kahvaltıda bardakları catalları almaya çalışıyo ağzına sokuyo
Vivalaarya Balarisi_melisEla Bizim bir doktorumuz 5.5 aylıkken tadımlara başlasaydınız dedi ama diğer doktorumuz kesinlikle 180 gün demişti.