TalentedMom Mom8763 bence en mantıklısı ben telekomünikasyon sektöründe 7 yıl çalıştım sonradan çok problem oluyor en basitinden internet ayarını bile göndermşyorduk yurtdışı kayıt olduğu için sorun yaşanıyordu
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mom8763 https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-9c-64-gb-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBV00000YDZXD?magaza=Reyontek&url_src=and-product-detail turkiye kayitli guvenilir al bu sekilde model farki vsr en azindan kafam rahat eder.
Mom8763 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bunu araştırdım ama kendi telefon satıp alıcam bütçem buna yetmiyor
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mom8763 Baktığınız tleefonla aynı hemen hemen dolaptan nasıl alacaktınız o zaman?
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mom8763 1000 tl telefon bulabilir misiniz bilmiyorum. 2. El telefon satan yerelere bakım. Telefonunuzu verip, üzerine ekleyerek belki alırsınız.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mom8763 İkinci ele ben güvenemem konu telefonsa dikkat edin siz yinede. 🙏🏻
Mom8763 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi sadece idarelik yani şu an düşünüyorum 🤔 Borçlar var onları bitirip sıfır alıcam
bir_pasa_annesi Mom8763 benşm telde yurtdısı cano sadece 2 sene önce kapandı ımeil attırdı eşim sıkıntı yok suan 4 yıl oldu alalı