CekirdeksizLimon Kızlar selam ; Yarın buraya gitmeyi düşünüyoruz. Kahvaltı edilebilicek yada yemek yenebilicek bi alanı var mı? Gidenler bi aydınlatsın kurban olayım bebemle aç kalmıyım 😄
lilosbebek CekirdeksizLimon Biz geçen ay geçtik yolundan hava almak için yer vardı bi tane ama içini hiç bilmiyorum
1erkek1kizannesi CekirdeksizLimon biz gittik ama ben kendim goturmustum kahvalti yapmistik park atli karinca vs var oynayabilecegi oralarda oynamisti atli karincalarin oldugu yerde yeme icme yeri gormustum ama icine girmedim 😃 ormanlara girisler kapanmisti acildi mi tekrar bilginiz var mi
Edaahs CekirdeksizLimon yeterli değil. Kocaman orman zaten öyle restuarant cafe filn yok kendiniz götürebilirsnz
Cgnege44 CekirdeksizLimon Biz hemen hemen her hafta oradayız yadinda öyle 🤭 kahvaltı yemek yiyeceğiniz yerler var deltur var belediyenin hemen karşısında kahvaltı için yerde var pastalar börekler var her ikisinde de gol ve orman çevresinden uzak atlı karıncaların arkasında kalıyor en güzel yerleri orman ve gol.taraflari çocuk için çok güzel sakin acikalan
CekirdeksizLimon Sevgili moderatör öneri değillll. Öneri olması için gitmelimiyim sizce falan demem gerek. Ben sadece yeme içme alanı var mı diye soruyorum
Gulsurmeli CekirdeksizLimon Kent ormanının bilgisini istiyorsunuz annemiz genel etiketi ile sorduğunuz soru örtüşmüyor bundan dolayı öneri etiketi altında. Keyifli forumlar dilerim.
zeytingozlusaremm Bizde gittik ama ben kendim götürdüm kahvaltılığımı çocuklar için eğlenceli parkurlar var atlı karınca park vs beltur vardı ormanda takıldıgımıZ için başka ne vardı göremedim açıkçası
CekirdeksizLimon zeytingozlusaremm Geniş bi alan sanırım. İnstagramdan gördüğüm kadarıyla. Kızımla atlı karıncaya bineriz diye heveslendim yoksa hava çoh soğuk 🥶
zeytingozlusaremm CekirdeksizLimon evet evet baya geniş yarın hava güzel gösteriyor inş güzelce eğlenirsiniz bebişinizle 🥰
CekirdeksizLimon 1erkek1kizannesi Ben ilk defa gidicem, açılmıştır sanırım instagramda bi inf paylaşmıştı geçenlerde o vasıtayla keşfettim