Deletedmom_49 6 oldu doğum yapalı nerdeyse göbeğim gitmiyor 48 kilo ile hamile kaldım 67 kiloyla doğuma gittim. Aylardir tartilmiyorum korkudan 😭 ben çok zayıftım haliyle hamile kalınca heryerim çatladı her yerim. Ay bjde usengeclikten krem dahi sürmedim evde varken. Doğumdan sonra doktoruma yazdım korse için. O da olmaz 1-2 ay geçsin dedi. Bende cahillik işte bekledim ve unuttum. Daha doğrusu bebeğim kolik hiç durmuyor aklıma hiç göbeğim gelmedi yani. Ay kızlar şimdi taksam düzelir mi ya görseniz iki kat resmen 🤣😂 kurtulamıyorum. Emzirdigim için de sürekli yiyorum ayyyyyyyy yardım
Eymeninannesi12 Deletedmom_49 68 kiloyla hamile kaldi m 77 kiloyla doguma girdim sezeryan oldum suan 65 kiloyum göbegim var yapışmiş gitmiyor lanet olası
Lalelia Deletedmom_49 ben adet olduktan sonra eskisine döndü şişti önceden şuan düz birde ben geceleri bebek uyuduktan sonra 15 20dkka hareketler yapıyorum çok etkisini gördüm kilom zaten kalmadı bebegim saolsun hep aç dolastm
Minikurbaganinannesi Deletedmom_49 Aa bu ben , benim neredeyse dokuz ay olacaak ama hala göbek basen 🤷 serme başında diyet spor baslcm İnsAllah yaza gobeksiz görmek istyrm
Azrikoo Deletedmom_49 yanlız değil mişimmm aynı sorun bendede var göbeğimle aynada bakışıyoruz resmen ikimizde ne yapıcamızı bilmiyoruz çatlakda cabası bu arada 🤣🤣🤣 millet çatır çatır doğuruyor sıfır göbek sıfır çatlak biz peki göbekli anneler 😬😬
Deletedmom_49 Eymeninannesi12 basen ve göbeğim var. Memelerim de kocaman oldu 😂 ayy fenalık geldiiii aynaya bakma isteğim 0
Fitifiti 8 ay oldu 2. sezaryenimi olalı. Zayıfım zaten onda sıkıntı yok,kilolar gitti ve hamileliklerimde de 7-8 kg civarı aldım ama gelin görün öyle bir göbeğim var ki masa üstüne koy oklava ile aç.🥴o kıvamda aynı😩
Deletedmom_49 Fitifiti yeminle bu ben ya. Göbeğimden çok tiksiniyorum ben ya. Hamur gibi istediğin şekle girer
Deletedmom_49 TalentedMom kız gündüz durmuyo gece de sürekli uyaniyo hangi ara neyi yapcam bilmiyom 😭
BusraG Deletedmom_49 15 ay oldu 15 :) gitmiyor. Karın kasları yırtıldığı için sezeryan da eskisi gibi faaliyet gösteremiyor. Bunun için önde kasları birleştirmek lazım ama nasıl? :)
Sareeninannesi Deletedmom_49 doğum yapalı 7,5 ay oldu diyetteyim göbeğim sarkmadı toparlandı küçüldü yani en çok buna sevindim tek korkum göbeğimin sarkıp hiç gitmicek olmasaydı aynadan bakınca dikişlerim bile gözükmüyodu ama şu an aynanın karşısında görebiliyorum 🙊🙊
TalentedMom Deletedmom_49 biraz zamana bırak olmadı ben denedim çünkü Mekik ve egzersiz gerçekten çözümü