yusra60 Hayırlı geceler kızlar pişik için acil önerilerinizi bekliyorum bebeğim 10 aylık daha önce hiç pişik olmamştı sudocrem ve mustela kullanıyorum ama geçirmiyor çok üzülüyorum hemen etki edecek bir ürün öneriniz var mı ?
Atadilek3535 yusra60 ben herseyi kullandım tüm pişik kremlerini mustela sudocrem chicco aklına gelebilecek herseyi ama bir tek hematan işe yaradı
Mlh yusra60 fito krem kullan anında geçiriyor..benim oğlum yenidoganken çok fena pişik olmuştu iki tüp bu kremden kullandım bol bol sürdüm anında geçirdi
Ftsbgr yusra60 hiç bi krem iyi gelmiyor sadece kantoran yağı var bi kere sürünce hiç birşey kalmıyor Bnm de bebeğim cok kötüydü uyumuyordu ama en son bu yağı sürdüm harika
yusra60 Atadilek3535 deneye deneye görecegiz bakalım bir de siz her alt değiştirmede krem sürüyor musunuz ?
yusra60 Mlh öyle mi şimdi kantoran yağı sürdüm sabah ta fito kremi sürerim o zaman çok kötü olmuş içim gitti 🥺
Gzd35 yusra60 Canım bende hepsini denedim hiç bir krem çok iyi değil iyiler ama çok iyi değil mavi hamedan foto krem birde Arko tüp kremler var ya onlardan ve ben her seferinde kremleyip bağlarım doğru doğalı oğlum 14 aylık çok pişik olmamıştır
Atadilek3535 yusra60 ben genelde pişik olmaya başladığını gördüğüm an sürüyorum bide ıslak mendil kullanmıyorum ben artık o çok işe yaradı temizleme pamuğuyla ılık suyla ıslayıp siliyorum hiç pişik olmadı
Figen14 yusra60 herşeyi uygulamamanızı tavsiye ediyorm birde.uyguladığınız şeylerde daha kötü yapabilir. Çok kötü ise doktorunuza gidin derim eczanede karışımlı krem yaptıryorlar.
limonlukarpuzzz yusra60 hamazinc troysd en etkilileri sabaha bişey kalmiyor.. Birde kantaron yaği evinizden eksik etmeyin ilaçlardan daha etkili
yusra60 limonlukarpuzzz kantoran yağını sürdüm ardından da arkı krem sürdüm o dediğiniz kremlerden hangisi daha etkili ona göre alacagım da
Mirmersem21 yusra60 hametan yada travazol kullan seni ennnn iyi ben anlarım çünkü oğlum hep pişik idrarını yapsa 1 dk fazla kalsa hemen pişik olur öyle acılar çektikki
yusra60 Mirmersem21 travazol krem elimde var hametan da alırım zzaten çoğu hametan demiş ya benm hatam ıslak mendil bez değişikliği yaptım ondan oldu büyük ihtimalle 😔
limonlukarpuzzz yusra60 ikiside etkili hangisini isterseniz onu alabilirsinizz. Kanamali bir pişik varsaxa travazol kullanmanizi öneririm
Mirmersem21 yusra60 herseyden olur benim oğlum ellerini sallardı o kadar acıyordu ki yürüyemiyordı ayy aklıma geldikçe ağlayasım geliyor travazol elindeyken sür hemen
Rmys11 yusra60 travazol kortizonlu krem her zaman kullanilmas canım doktora danışmadan sakın kullanma