minikbebekim ElifS95 bizim ki tutmadan asla uyumaz emzigiyle uyuyorsa eğer alışkanlık haline gelmiyor tutmasını engelleyecek şekilde elini ağzına götürmesini engelliyoruz canım dene istersen 😀
ElifS95 minikbebekim engellemeye çalışıyorum ama olmuyor şuan debelenip duruyor seside çıkmıyor bir tuhaf vallahi çıkardı emziği attı ,😭😭
Cemrebebek ElifS95 selam canım diş dönemi olabilir benimkide öyle 5 ay 14 günlüğüz diş çıkardı bebeğim ve uyumamakta direniyor. Sallıyorum kendini geri atıyor. İnşallah bu dönemlerde geçecek sabret 🙏
ElifS95 Annepandaa Ben desteksiz uykuya başlamıştım iyide gidiyordu 5.ayin başında ama 3-4 gün sürdü bozuldu atak dönemine girdik şaştım artık atağından sendromundan😭😭
Annepandaa ElifS95 ben uyku düşkünü olmadığımdan zorlanmıyorum pek. Bide aşırı sabırlıyımdır. Geçecek elbet 😍
BurcuP ElifS95 5 ay 21 günlük aynısı var kızlar demek ki bu ayda normal emziği parmağına geçirip taa ebesinin körüne fırlatıyor bir de 😂 nasıl bulmuş da oyun yapmış şaşkınım 😂😂
Keymenmoms ElifS95 canim benim oglum da çıkartıyordu yarim kundak yapıyorum biraz ağlasada 5 dk da uyuyo