Sarem0 Bu aşi menenjit b olarak geciyor. Nimenrix yada menektra yaptirsak bunu yaptırmadan olmuyormu?
Mahinursmr Sarem0 virüs çeşitleri farklı bu virüs sadece arap ülkelerinde varmış ama ülkemiz malesef çok göç aldığı için artık türkiyedede var nimenrix farklı bir tip virüsü kapsıyor bexsero başka tip virüsü o yüzden biz hepsini yaptırdık 😊
Serene Sarem0 yaptırabiliyorsunuz ama ikisi farklı aşılar. Farklı virüsleri içeriyorlar.son zamanlarda malesef ortaya çıkan hastalıklar sebebiyle yapılması gerekir diye düşünüyorum.bu yüzden bexsero’nun ilk dozunu dün yaptırdım.
goncaalp Serene yan etki yasadiniz mi bende dün yaptirdm oglum cok huysuz uykuya dalamiyor biraz kırgınlık var gibi ateşide var.
teachersrn She ne kadar arayla yapılacak acaba? Biz bexeronun ilk dozunu 11 aylıkken yaptırdık iki ay arayla iki doz daha yapılacak dedi doktor 13 ve 15.ayda iki doz daha olacak yani
Serene goncaalp biz de hiç yan etki yapmadı.normal rutin günümüzü yaşadık.doktorumuz aşıdan 4 saat önce,bir de 4 saat sonra calpol içirmemizi söylemişti sadece,onu içirdim başka da içirmedim.
Asmin12 Kacıncı ayda yapılması lazım bize doktorumuz 7 ve 13 aylarda dedi kafam karıştı suan salgın varmış ve aşılar ay olarak erkene cekilmiş