Zeynepefem Deletedmom0099 eşimin evlenene kadar ne kadar maaş aldığını bile bilmiyordum biliyormusun.. Bu devirde herkes paragöz olmus 😀
Mom62636362 Zeynepefem mesele paragözlük değil, görücü usulü tanışmışlar normal değil mi maddi durumu göz önüne alması? Gerçekçi olalım, devir çok zor.
Deletedmom0099 merhabacanim cileklikahve94 AkileUgurDefne gezentianne Duyulurum egelsenkonuss Mom62636362 Kbse Deletedmom_36 Mom622626 Zeynepefem gizemsbsl bikerem Ggzde Uras0907 Splash-Splash-Love Sedabade Huysuzbebe Birtanem1098 Eymeninannesi12 Woody Mlke301020 Browni_61 SedaMeyra Belciminannesi Mlke301020 arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için, erkek tarafı bir konuyu bambaşka bir boyuta taşıdığı için arkadaşım başlamadan bitirdi ilişkiyi. maaşını öğrenemedik ama olsun 😂😂😂
Mom622626 Deletedmom0099 benim bildiğim berberlerin sabit maaşı yoktur. Mesela kestiği her saçtan 40%veya 50% alır.
AkileUgurDefne FatosToprakDeniz ne diyim knka şimdi eğer kalfa ise yüzdelik alıyordur. Günlük kazancının yarısı dükkan sahibine yani bide müşterisine bağlı Deletedmom0099
Kbse AkileUgurDefne düzgün yorum yapın lütfen. !!! bende kuaförüm yorumda da dediğim gibi mevkisine müşteri kapasitesine gore değişiyor .
Mom62636362 Deletedmom_36 İyiymiş 😄 benimki kendisi söyler şöyle zam geldi, Ocak ayında şöyle olucak diye.. başlar da o da söylemiyordu ama alıştı zamanla
Deletedmom_36 Mom62636362 benim sormadim ama az cok anliyorum odemelerden her ay 5000 borc odedigimize gore 7 8 aliyordir heralde🤷🏻♀️
Deletedmom_36 Kbse Arkadas ne yazdi da bu kadar gerildiniz acikcasi merak ettim? Ben yorumlasmalariniza baktim gayet guzel cevap vermis.
AkileUgurDefne Kbse “asgari ücret alır dediğim gibi” sizin yorumunuz değilmi bn mi yanlış okudum tuhafsiniz.🤣 Diğer mevki müşteri kapasitesi kısmı doğru 🤞 Kalfa ise yüzdelik alır ki 10 senedir çalışıyormuş dükkan sahibinin yanında kalfadir bu şahıs 🤞
Deletedmom_36 Splash-Splash-Love Cok sukur karnim doyuyor kimse kapimi borc icin calmiyor elhamdulillah bilmek istemiyorum o yuzden😌
AkileUgurDefne Deletedmom_36 bişey desem yüreğim sızlardi🤞 kuaför olmasi bildiğini göstermiyor piyasadan haberi yok🤞
nursocum Deletedmom0099 Evlilik ciddi bişey ben olsam sorardım ev geçindirmesi önemli sonra sorun olur