Deletedmom0099 sibellllo insallah canım, bu arada dalga geçer gibi yazmadım yanlıs anlama sakın. çok meraklıymışım ilk fırsatta ya çöpten bişeyler yermişim yada fırçaya gidermişim 😱
sibellllo Annis-ogul dün çamaşır suyuna yatırmıştım fırçayı kirli değildi ama neticede mikrop yuvası valla deliricem
1Nisa1merve sibellllo geçen sene okumuştum yine boyle.yaladigini.hic unutamam .insllah bisey olmaz. Benm ki de pompa yı yalamaya çalışıyo.
Karannn sibellllo çok geçmiş olsın hiç bir fikrim yok ama mikrop kapmamıştır diye düşünüyorum benim oğlumda kaçırıp odaya getirirdi hep içerden çevirmeli kilitliyse dışarıdan da bozuk parayla kapatabiliriz bilginiz olaun ben artık kilitliyorum
Karannn sibellllo metal bir düzlük var oraya bozuk para koyup çevirirseniz dışarıdan da kilitleniyor ben öyle çözüm buldum
Mom622626 sibellllo ay çok kötü bişey ya 😒 hastalanmaz inshallah doktora götürseniz bakarlar mı ki sonuçta hastada değil.
Ceren27 sibellllo benim yeğenimi de lavabo fırçalarını yalarken bulmuştuk🤦🏻♀️ Bişey olmadı çok şükür ama çok korktuk. Doktora gidin değerlerine baktırın enfeksiyon var mı yok mu diye. İnşllh bişey çıkmaz🙏🏼
gezentianne sibellllo Postu ben açtım sandım😀 2 gün önce aynısı başımıza geldi.İçinde deterjan kalıntısı olabilir diye önce zehirlenme hattını aradım. Gözlemleyin dedi sadece. Ardından doktorumuzu aradm bişey olmaz yaa en fazla ishal olur dedi😀😀