Helin123 Dilara61 Dilara61 bende rasping paketini lazere çevirebilirim kabul ederlerse. Gerçi ekşi sözlükte memnun kalkayanlar vardı bilmiyorum. Fiyatları da uygun değil aslında
kukuleta Kayıt olurken form doldurtuyorlarmış sosyal medyada olumsuz paylaşamazsınız diye dikkat et davalık olma
Helin123 kukuleta yok bana bişey imzalatmadılar. Herhangi bir evrak imzalamadım. Sözleşme falan da yok. Bunu bende duymuştum ama ordayken herhangi bir şeye imzamı atmadığım için postu açtım
Helin123 Elifffinnnn111 ya 2 cm üst karın bölgesinde 5 cm göbek kısmında. Ölçüleri aslında doğru olabilir. Çünkü aşırı bir baskı var ve o baskıdan dolayı karın içe çekiyor olabilir kendini
Helin123 Minnakelifinannesi ya girmicem artık bir daha. Çünkü dayanamıyorum çok fazla bastırıyorlar yağlar parçalansın diye
Minnakelifinannesi Helin123 bitane ablam vardi lazere giderdim normal küçük bi yer di orda da boyle makinalar vardi sorardım abla ise yarıyor mu diye yarasa ben bpyle kilolu kalırmıydim demisti oranın çalışanıydi
poncikci Tamam iyi hoş inceltti diyelim okadar baskıya iç organlara ya bişey olursa, girmeyin bence bende zamanında çok düşündüm oh ne güzel yattığın yerden incel gitsin ama doğru değil