NrYlmzTsr Ayni durum oglumdada, kilolu oldugu icin etkileyecektir demisti doktorumuz. 5 aylikti oldugunda, 9 aylik simdi, yavas yavas cikiyor.
Oozzee NrYlmzTsr çok şükür çıkmaya başlamış.. Ben yaşı ilerlese bile gömülü kalacak diye korktum çok!
Oozzee Mehmetmoms masaj önemliymiş, aman aksatma.. Ben de günde 3-4 kere çıkarıyorum, bir de doktor “4 kere kendi şampuanıyla yıka” dedi, onu da yapıyorum. Krem vs sürmüyorum ama siz sürüyor musunuz?
Brcstndg Oozzee bize de çok fazla uyarmayın dedi doktoru çocuğun penisini. Bezlerken silmek için çıkartıyorum. Korkmayın normalde dönüyor. Olağan bir durum.
Mehmetmoms Oozzee bize şampuanla yıka felan demedi, yok bende kremi bıraktım yapışmıyor ki ilk hafta kantaron yağı damlattım hemen iyileşti şimdi de 3 ay sızma z.yağ ile masaj yap dedi her altını açtığımda ittirip z.yag döküyorum
Brcstndg Oozzee 2 aylıkken yaptırdık şuan 10.5 aylık ve 1-2 aydır dışarıda. Ondan önce gömültü normal yani. Yağdan işte.
Balannesi Oozzee 1 yaşında olmuştu. Sünnetli pipiler biraz da minik oluyor siz hata yapmamışsınız merak etmeyin 🥰
ruzgar11 Oozzee biz 30 gunlukken yaptirdik sunneti. ama gomuk olmasi sorun degil merak etme bebislerin oralari tombul ve yagli oldugu icin pipi gomuk duruyo zamanla cikacak. sadece altini degistirirken arada disari cikar ki yapisma ve bitik olmasin 😉
Bebekbilgen Oozzee ben 45 günlükken yaptırdım bizim de o bölge yağlı biraz 9 ay kontrolünde doktor hala çıkmamış kısa kesmiş olabilirler deriyi bir yaşa kadar bekleyelim çıkmazsa tekrar ameliyat olması gerekebilir dedi😭😭 inş düzelir bekliyorum altını değiştirirken sıyırıyorum falan ama korkuyorum bilmiyorum yağdan mı Sünnetçi hatası mı
Dezemet Bebekbilgen bizde gomulu pipi durumu var. foruma hala giriyor ve mesajimi okursaniz. Duzelme oldu mu Nasil oldu diye bikgilendirirseniz cok sevinirim…
Sodya Deletedmom115 bu cevabi okuduguma ben de sevindim, bnm oglum da 2 hafta oldu sunnet olali .doktor geriye siyir dedi gunde 3 kez. Zamanla cikiyo demek
Oglunaasikannee Mehmetmoms merhaba benimde oğlum dün sünnet oldu şimdi bende korktum açıkçası bizde böyle bir durum var demedi ama işte korktum .birşey danışmak istiyorum kantaron yağı diye birşey söylemedi krem reçete etti onu sürmeye başladım bugün peki kremi ne kadar kullandınız ne zaman bezlerken acıması geçti acaba sizin
Leyla Oozzee bizde 4 ay civarı yaptirmistik sunneti dr. Bebegin kasiklari yagli bezini actikca ittirin dedi, ben ittirdigimi saniyordum iyi ittirememisim yapismisti. Cerrah tekrardan ittirip acti yara olmustu tekrardan. Surekli iyice ittirin bence, zamanla cikacak dediler bizede
Oozzee Leyla sormayı unutmuşum🤦🏻♀️ Şimdi ne kadarlık oldu oğlunuz? Hala eskisi gib gömük mü? Benim korkum bunu anlayacak yaşa kadar gömük kalması.. Umarım anlayamadan dışarıya çıkmış olur.
Leyla Oozzee suan 9 ay 22 günlük hala gömülüyor her gun bir kac kez itiyoruz deriyi. Ne zman duzelecegini bende bilmiyorum. Umarim farkedecekleri duruma gelmeden geçer
ftmaozdmr Leyla benim oğlumu da 2 aylıkken sünnet ettirdik sünnet olduktan iyileştikten sonra gömüldü 1 yaşına girdi hala gömük bizde bekliyoruz inş zamanla büyüyünce düzelir😔
Tugba1234 Oozzee canım aynı durumu bende yasadım dr buyudukce duzelır kılolu bı bebek dedı sadece sanada denıldıgı gıbı bızede dedıler pıpıyı gerıye yıttırın dıye kafanı takma
Oozzee Tugba1234 ne zaman yaptırdınız sünneti ve şu an ne kadarlık oldu oğlunuz? Düzeldi mi? Elimde değil takıyorum kafama işte😞