Xyz26 Oozzee her bez fe deriyi geriye c3k pipiyi çıkar canim burda okumuştum kadın yapmamış o deri oraya yapışmıştı baya zorlanmisti
Assareel Oozzee çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız gerçekten uykularım kaçtı kendimi suçlu hissettim araştırmadığım için
Mertmm Dezemet merhabalar post tan yorumunuzu okudum benim oglumun da bibrekte buyumw var dendi sunnt yaptirdim sizinkiyle ayni aylarda gömülü benim kide sizinki iyilesti mi baya zaman olmus yorum atali merak ettim biz yeni olduk da kafami kurcaliyo surekli
Mertmm KereMini1 merhabalar buzde 15 gun oldu sunnet olali sizin yazdiginiz gibi deligin altinda çıkıntılı top gibi bi sislik var dr normal falan dedi ama bizim aklimizi kurcaladi hep sizin nasil oldu bi tek siz yazmissiniz boyle birsey merak ettjm cevaplarsaniz sevinirim
Kuzeyinko Dezemet merhaba doktor bıze de aynısını söyledi cok korkuyoruz acaba düzeldi mi sizinki ulaşır mısınız bana
Dezemet Kuzeyinko merhaba mesajınızı çok geç gördüm. umarım düzelmiştir ve herşey yolundadır. bizim şuan düzeldi baya, 3 buçuk yaşında. yine de biraz var ama eskiye göre çok iyi. doktor ergenliğe kadar tamamen düzelecek diyor.