Rabisss Kizlar selam. Ankara`da menveo aşısının son dozunu almak için dünden beri aramadığım eczane kalmadı. Sizler nerde buldunuz veya hangi hastanede yaptırdınız acaba ? Muayene ücretiyle beraber yazar mısınız?
Benanneyim Ankaranın neresinden oturuyorsun esim ilaç deposundan çalışıyor eğer bulamadiysan eşime soylim ben belki vardır
Rabisss Benanneyim batıkentte oturuyorum yeri hiç önemli değil nerden diyosa aldırabilirim. Menveo canım son dozu çok sevinirim gerçekten.
Benanneyim Rabisss canım hic bi eczanede olmuyormus eşim dedi biz getirtirirz oda is yeri macun köyde söyledim ne kadar lazım diyor getirtiriz diyor
Rabisss Benanneyim canım merhaba . Aşı için konuşmuştuk. Happy momda yenidoğan bebek için acil k vitamini aşı aranıyomuş. Aklıma sen geldin eşim ecza deposunda demiştin. Eğer imkanı varsa aratabilir misiniz ? Antakyada yaşıyolarmış. Gelip hemen alabiliriz veya havale yapabiliriz dedi. Yardımcı olabilir misiniz ?
Rabisss Benanneyim canım bende bütün ecza depolarını arattım 3 aydır yok piyasada diyolar. Yarın için randevu aldım . Eğer getirebilirse yarına kadar bana bildirebilir misin ? Çünkü pazartesi yaptırmam gerekiyodu günü geçti.