Ecrinnkk Selam kızlar bu hün ikinci günümdü şuan midem kazınıyor ve bişeler ağzıma atma isteği var ama dirayetliyim🤩🤩 ikinci günde aabah kahve öğle bir dilim salam ve yoğuet vardı sadece yoğurt yedim akşam yemeğinde 200gr biftek var ben haslanmış yağsız dana eti yediö yeşil salata ve bir adet meyve ben meyve olarak elma seçtim😍 sabah kaç kg olduğumu buraya yazacağım sizin diywglwr nasıl hisiyor doğum aonrası kiloları nasıl versiniz😍
Eliz_28 Ecrinnkk kolay gelsin canım inşallah verirsin ben tatlı ve hamur işini keserek ve 6 dan sonra bişey yemeyerek tam 30 kilo verdim Doğum yapalı bir yıl oluyor 😊
pitircikkk Ecrinnkk ben 5 ay belirli araliklarla isvec diyeti yaptim ara verdigim zaman hic ekmek yemedim 78 kilodan 53 kiloya dustum hala yediklerime dikkat ediyorum ama kilo da almiyorum sukuuurrr
Eliz_28 Adababy 90 ile girdim doğuma şimdi 60 kiloyum ilk altı ay diyet yapamadım emzirdiğim için sonrasında verdim oğlum şimdi 13 aylık 7 ay içinde vermişim işte 😄
maslliya58 72 ile hamile kalip 90la doguma giden ben 😱 suan bende diyet yapiyorum migdemden sesler geliyor 😀
Ecrinnkk VE BU SABAH TARTILDIMMMM SONUÇÇ🥳 91.05kg 🥳 1.gün;92,85 2.gün;91.90 3.gün;91.05(YANİ BU SABAH)
PPrensannesiiii Ecrinnkk çok iyi ben online diyet almıştım 1 aylık 1 haftam kaldı bitmesine bitsin ben de isveç diyeti yapmayı düşünüyorum bu arada 3 haftada 69.5dan 66 oldum ama hedefim 55 daha çok yolum var 😁
balyanakannesi2 Ecrinnkk bende aralıklı oruçla 1 ayda 98 den 91 e düştüm. Bu ara yapamıyorum ama tekrar başlıcam inşallah 🙏
tubbaaa Ecrinnkk çok iyi vermişsiniz bende 5.ci haftam 10 kg gitti diyetisyene gidiyorum.pazartesi kontrol var 76.4 den 66 ya düştüm ☺️ 1 hafta daha gitsem yeter sonra dengelemeye çalışıcam zaten 68 ile hamile kalmıştım 2 yıl sonunda ilk defa 68 igördüm 👏
Ecrinnkk tubbaaa muhteşemsiniz😍😍😍😍😍😍😍 evet şuan doğum kilosu olsuğu için kilolar çayır çatır gidyor maşAllah diyeyim daha sonra normal diyetimi uyhulayacağım şuan isveç diyetiyle tam olarak arınıyorum diyelim ara öğünler yok nefsimi terbiyeliylrum sadece vücudun ihtiyacı olduğu kadar bekarkense yapmıştım hem kg hitmemişti hemde kendimi tutamayıp kaçamaklar yapmıştım🙊🙊🙊 tabi ozaman ideal kiloma çok yakın olduğum için girmedi şuan faZla bir kilom var ve gidyor inşAllah hepimiz aynaya baktığımızda mutlu olduğumuz göeüntüye kavuşuruz🤲🏻💜