Arenbuse58 E nabızda çocuğumun bilgilerini nasıl girebilirim googleden baktım yazıyor ama e nabızda tarif ettiği gibi çocuklarım bölümü yok bakıyorum e nabızda bulamıyorum bilen varsa tarif edebilirmi
Esese Arenbuse58 telefondan olmuyormuş bilgisayardan e nabiza girince aag veya sol üst köşede paylaşım varmış ona tıklayınca çocuklarımı göremiyorum u tiklaniyormus ondan sonra güncellenecekmis telefondan da görünür dediler sağlık bakanlığı müşteri hizmetleri tarih etti bana da
Umaybebek Arenbuse58 telefondan girince sağ üstte çocuklu emojiye tıklayın hem eşiniz hemde siz paylaşıma izin verin sonra profilini oluşturmaya başlayabilirsiniz
lalbg Arenbuse58 bilgisayardan yaptım telefondan olmuyo. Pc’den e nabızı açınca sağ kenarda paylaşım diye bi seçenek var. Oradan yapıyorsunuz sonra telefonda da görebilirsiniz.
MinikPrensesannesii Esese yo oluyo ben oğlumunkine bakıyorum sürekli ama kızım yok o da eşimde kayıtlı ordan bakıyorum telefondan
Esese Arenbuse58 rica ederim inşallah yardımcı olabilmisimdir PC olmadı için yapamadım bende olursa dönüş yapabilir misiniz
Arenbuse58 Esese Canim şimdi yaptım googleden e nabıza gir paylaşım yazan yer var ordan görüyorsun benim smdi oldu
Esese MinikPrensesannesii kızım 4 aylik görünmüyor e nabizda cocuklari görünmeyenler için tarif ettiler bana da
Efsane01 Arenbuse58 bilgisayardan yapılması şart değil sadece uygulamadan olmuyor telefondan Googledan girerek ekleyebilirsiniz sonra güncelleme yapıyor uygulamaya da yansıyor ben de netten araştırıp ikinci çocuğumu yeni ekleyebildim