Nis Merhaba anneler bebeğim 1,5 aylık emzik tutası var gibi bazen tutuyor bazende tutup midesi bulanıyor ve geri atıyor. Emzik tutsun istiyorum çünkü mememi emzik yerine kullanmaya başladı 😅🤦🏼♀️ Hangi emzik modelini önerirsiniz acaba ??
Poyrik21 Nis canım her marka emzik aldım ben hiçbirini tutmadı sonunda bakkal emzigi dediler bakkaldan beş liralık bı emzik bulduk onu tutu şimdide başka emzik istemiyo eğer bulma şansınız varsa dene derim
Elifimmm21 Benimde bebeğim 1 bucuk aylık ve bizde de aynı sıkıntı var bir çok model marka denedim ama malesef👎
Hellolo Silifkecilegimmisin kesinlikle 1 yaşından küçük bebeklere bal önerilmiyor beyinde bir hasar oluşmasına sebep olabiliyormuş araştırın lütfen sizde vermeyin her bebekte olacak değil ama ihtimal dahilinde
Yusufagahinannesi tugbahy6 valla asıl bibs tutmuyor diğerlerini bir iki çekiyor bibs ağzına girer girmez öğürüyor benimki
Bebeque16 Bal değil de 1 2 damla sab simplex veya aroması güzel bir gaz ilacınız varsa damlatabilirsiniz
TheBossMom Bibs almıştım ilk ay almadı wee denedim alıyordu ama çok nadir şimdi 3 aylık bibs kullanıyoruz alıyor ama emzirme sonrası ya da uykusu varsa 😃
Kbrakb Benim kızımda 3 aylık nuk un emziğini bazen tutuyo bazen tutmuyor ama diğer emziklere göre daha iyi gibime geldi ama doktora emzik verme diyor🥲ne yapacağımı şaşırdım beni emzik gibi kullanıyor
Elifnisaaaa Silifkecilegimmisin bal miiii saçmalamayın iyice birwkn 1.5 aylık bebeğe ek gıdaya geçmiş bir bebek yaşını doldurmadan bal vermek yasak. Dgru bilmediğiniz kulaktan doğma seyleri öneri diye yazmayın…
Silifkecilegimmisin 7/24 versin demiyoruz abartmayın. Bir kaşık bal versin demedim. Allah korusun kötü bir şey olmasını bende istemem. Dokundurup çeksin gibi.