GiybetReis Kızlar selam Malum hava soğudu. Tulum alıcam internetten. Lcw uyku tulumu almaya karar verdim. Şimdilik evimiz 25 derece. Kışın da 22-24 derece arası olur. Kaç tog lcw tulum almalıyım? Ve aldığım tulumun içine ne giydirmeliyim? Tog değerleri yazıyor sitede ama yine de kullanıcı tecrübeli annelere sormak istedim🌸
Damla29 GiybetReis bana bi yakınım verdi ama sanırım 2 tog falan kalın biraz e bebekden aldım onunki 1 bucuk togdu öle yazıyordu evde olduğunu unutup aldım değişim yaptım sonradan ama diz 22 24 diyorsunuz bence 1 bucuk tog yeter içine ince pijama yakımı giyerse cok yakmaz onu
Bsrkk GiybetReis 22-24 derecede 1.5-1.7 tog yeterli deniliyor. İçerisine bir kat pijama giydi mi üşümez hiç, havanın soğukluğuna göre içine giydireceklerinize karar verirsiniz. 2.5 tog tulumlar 20 derece altı için iyi, 22-24 derece için çok kalın oluyor.
sademinannesi GiybetReis havalar biraz daha iyi olduğu için henüz kullanmadım kalınlığı güzel 1 toglar çok ince bugün uyku tulumuyla yatırmayı düşünüyorum
GiybetReis Bsrkk elimde bi tulum var. Kaç tog bilmiyorum . Annem alıp etiketini kesmiş kaşındırmasın diye😂 kızıma boyu bi tık büyük oldu ama bunun içine alt giydirmeye kalksam içinde buruşur kıyafet kesin. Anlayamadım Valla. Neyse suan 25 derece ev. Muhtemelen çıtçıtlı bodyle üşümez😕
TalentedMom GiybetReis e bebektekilen kalınlığı daha iyi lc dekiler biraz daha kalın siz bilirsiniz yine de ama e bebeğin hem kaliteli hem terletmiyor çok kalın değil kaç tog aldığımı unuttum
Baldantatli GiybetReis bem kullaniyorum icine zibin ustune bir body altina pijama giydiriyorum bana yeterli gelmiyo bemim ki .1.7 tog yeni e bebek den aldim o da bir bucuk tog bama o da gzuel geldi
GiybetReis Baldantatli sadece çıtçıtlı body giydiriyor olsam kaç tog almam lazım acaba ya. Bizim kız sıkıntılı. Üst üste giydirince rahatsız oluyor
Ece GiybetReis mağazadan aldım iki oğluma da aylarından büyük aldım hatta yaşlarından ama tog ne onu bilmiyorum 🤷♀️ kalınlığı mı
Umay_ GiybetReis 1.6 tog ve sadece atlet ya da kısa kollu zibinla tam uygun olur. Ne terler ne üşür 😊
gezentianne GiybetReis 2.8 olandan ve bir tane de 1.6 alın bence ben 2.8 astronıt gibi kalın olanı cok kullandm içine askıkı zıbın sadece
GiybetReis gezentianne 2.8 kalın olur gibi düşündüm. İzmirde yaşıyoruz soğuk oluyır tabi yine ama aşırı soguklar olmuyor
Baldantatli GiybetReis Oda isisina gore degisir sadece zibin olmasi icin 2 2 bucuk tog olmasi gerekir ama lcw e bebek gibi urunler elyaf oldugu icon terletir hemen vucudunda kurur o da hasta eder ben hic sadece zibinla denemedim