KahveliAnnee Biz bugün 2. Ay asisi olduk 3 tane iğne vurdular ciğerim parçalandı o ağlarken yüreğim yandi 🥺🥺🥺🥺🥺 Soruma gelirsek…. Sürekli uyku hali Ateşi yok şükür gerçi 4de vurdu ateşi çıkar mi bilemiyorum da ama siz 2. Ay aşıdan sonra neler yasadiniz
Purpura26 KahveliAnnee Bizde bugun olduuk. Verem aşısını 1 hafta sonra yaparız dedi hemşire. 2 bacağından olanı yaptı. Geldik 3 saat uyudu direk. Ama ağrısı yok gibi şuan rahat gözüküyor
iremakn KahveliAnnee biz aşılarımızı olduğumuz zaman doktorumuz 6 saatte bir calpol verin demişti ateşi çıksa da çıkmasa da verin demişti 48 saat boyunca çok şükür sıkıntısız atlattık maşallah 🥰
Slmm2006 KahveliAnnee Benim çok huysuzlandi iki gün aşıdan. İlk gelince uyudu hiçbirseyi yoktu. Sonradan huysuzlandi. 6 saatte 1 calpol verdim 2.5 ml.
Nazduruuu KahveliAnnee feci bir iştahsızlık var 2 gündür aşıdan mı yoksa başka bi sıkıntısımı var çözemedim
Dyg1dyg Ben de ası gunlerı cok gerılıyorum. Bısey olmaz annesı genelde uykulu oluyolar. Bebegım ateslenmıstı ıkı kez kalpol verdım cay kasıgıyla atlatmıstık. 2gun halsızlık oldu ama
KahveliAnnee Dyg1dyg inşallah yaa 🤲 Fitil verdi o fitili de kaldırmışlar piyasadan dedi eczaneci Calpol verdim şimdi 6 saat geçsin yine vericem ateşi yok hava soğuk battaniye filanda örttüm bakalim böyle atlatır inşallah
laliko35 KahveliAnnee kızıma 2.ay da 3 devlet aşısı 1 de özel aşısı yapıldı nimenrix 1.doz 4 tane oldu yani 🤷♀️
Mom626272 KahveliAnnee aşılar halsizlik yapıyor zsten kuzum hiç korkacak bişey yok bizim cadoloz öyle halsizdiki kendi kendine uyuyodu sabaha bişeyi kalmaz ama ben bi çay kaşığı psrol verdim hem ateşi engellesin hem ağrısı varsa azalsın diye çok şükür bir sorun yaşamadım. Benimde kafamı karıştıran 3 ay aşı yok 4ay asısı var ama saglık ocagındakı hemsıre 15ekımde asıya gelıncek yazmış 15 ekımde tam 3 aylık oluyo ne alaka baktım 3 ayda yapılan bı ası yok
KahveliAnnee Mom626272 şuan iyi çok şükür huysuzluk dışında ama artık aşı yaptırmayacağız dedik esimle çünkü virüs aşısı katıyorlar off ya deliricem valla napacagimi bilmiyorum bugün 13 yaşında ki çocuk virüs asisindan dolayı uykuda vefat etmiş ve istenilen birseymis of of doktorlarada artık çocuğumuzu emanet edemiycez
busraaldemir1485 Mom626272 3.ayda aşı yok ama boy kilo takibi var onun için gel dedi bana ebe takip amaçlı çağırmıştir sixi de bence
Pandaliii KahveliAnnee 2.ay aşısını tam 2 ay dolunca yaptırıyoruz değilmi. Sağlık ocağı herhangi birşey söylemedide bana
KahveliAnnee Pandaliii evet evet tam 2 ayı bitince ama ben yaptırmayacağız diye karar aldık esimle covid19 aşısını karıştırdılar iki çocuğa 1 aylik ve 6aylik çocuklara ve gündeme gelecek olan bir konuymus bebelere covid aşısı
laliko35 KahveliAnnee yani sağlık açısından bir zararı yok doktorumuz öyle ddi ve çoğu bebeğe de yapılıyor bizde de sorun oluşmadı şükür