Denizcanturk Rose21 dediginiz gibi kucukten alistirinca durabiliyolar ama belli bi sure tasinabiliyo. Benimde oglum 3,5 aylik ama iri bi cocuk 1 saatten fazla tasiyamiyorum. O da sıkılıyo arabalarinda rahat rahat yatmaya alistiklari icin bence 😊
Merveak Rose21 aynı markayı bebegim 2 aylıkken aldım şuan 9 aylik hâlâ kullanıyoruz ve onun icin Aldığım pişman olmadigim tek sey oldu diyebilirm 😊 benimde yavaş yavaş tabi belim ağrımaya başlıyor belli bi zamandan sonra ama bebekler ağırlaştı tabi çok normal. Ben kanguruyla 1 saat hıc yorulmadan taşıyabiliyorum ama kucağımda 10 dk dan sonra tasiyamiyorum. Gorunus olarakta çok kibar herkese tavsiyem
Rose21 Merveak evet çok güzel bir kanguru ama ayarlaması bana zor geldi ve çok aparatı var. Her yerden bağlamak zorundasın ayar yapmak zorundasın. Bebeğim kenardan bakınca yüzüne askısı değiyordu. Memnun kalamadım e tabi ben oğlan da sıkıntıya gelemeyince iade ettim.
ZeynepAdam Yagizmomms kesinlikle oyle kizim hep toplu gitti. Bi tanidigimizinda kizi oldu goruyorum kadin surekli kanguru ile hatta ben kendime kiziyordum niye tasiyamiyorum diue. Sonra onun bebegini gordum kucagima bi aldim benim kizin yarisi yavrunun kilosu hic yokmus zaten gelisim geriligi denmis. O zaman daha iyi anladim toplu onden giden bebekleri kanguru ile tasimak mumkun degil ki ben kucakta bile tasirken tikaniyorum 3 dk da. Kangurumuz yepis yeni duruyor ikinci bebis kilosuz olursa ona kismet diyelim :)
Yagizmomms ZeynepAdam Aynen canm benimde kuzenim 2.5 yaşındaki kızını taşıyor hep kanguruyla yani dedim ben nasıl taşıyamıyorum ama onun 2.5 yaşındaki kızıyla benim 6 aylık oğlum ayni kilodaymış 🤭 bebek arabasında da durmuyor napcagimi bilmiyorum valla.
Selma42 Rose21 benim bebeğimde kilolu 10 kilo. Başta evet zorlandım ama benimki kanguruyu seviyor o fark var :) başta bel ağrısı yaptı ama sanırım zamanla kaslar güçleniyor. Atıyorum bir çarşı gezmesi kadar olmasa da market alışverişinde, herhangi gezmede arabada durmadığı zaman kanguruya alıyorum ve en önemlilerinden biride trenle eşim olmadan yolculuk yapabilirim. Böyle durumlarda kurtarıcı oluyor..
Rose21 Selma42 ben sevemedim ya. Kangurunun kenar kısmı bebegimin yüzüne değiyordu ve kolay ayarlanmıyor. Her yerden sıkıştırma gevşetme yapmak zorundasın. Teferruatlı ama dediğim gibi bizimki zaten hangisini alırsam alayim sevmezdi galiba ya da markadan kaynaklı bilmiyorum.
KaSeAy Rose21 Bebek büyüdükçe agırlık yapıyor falan yazınca bebeginiz 10 aylık falan sandım☺️ Biz 5 ay olduk hâlâ kullanıyorz. Ayrıca büyüdükçe yürümeye başladıkça tabiki durmak istemicekler hareket özgürlüğünü kısıtladıgı için. Kangurunun kullanım ömrü bence en fazla 1 yıldır sonra tüm çocuklar sıkılır. Ama 6 aydan sonra bile agırlaşcakları için 6 aydan sonra da kullanmak istemeyebiliriz. Siz kanguruya cok anlam yüklemişsiniz bence☺️ Kullandığı kâr degil mi? Daha 4 aylıkken yürüyünce kullanmak istemicek diye iade etmek ne bileyim garip geldi. Aldığımz hangi şeyi yıllarca kullanıyolar ki? Bebek bunlar cabuk büyüyolar. Ayrıca boroosh baby i de bir kere daha ttebrk ettim iade aldıkları ve sizinle düzggn iletişm kurdukları için👏🏼
Rose21 KaSeAy Canım olayı anlayamadın galiba farklı cümleler kurmuşsun. Çok severek aldığım bir kanguru ama şu bir gerçek ki öyle tak dışarı çık gibi bir kanguru değil. Bir sürü aparatı var. Bir sürü ayarlaması var. Kol kısmı bebegimin yüzüne değiyor. Oğlum 4 aylık 8 kilo. Ağırlıktan çok bebeğim durmadı sevemedi kanguruyu. Benim de yüzüme askı değse ben de durmam. Sıkıntıya da gelemiyor demek. Evet personelleri çok ilgiliydi ve almadan evvel iade yazıyordu o nedenle aldım. Iade yazmasa sitelerinde almazdım. :) Yani zaten iade etmek zorundalar. Sözünde durmak zorundalar. Elbette ki iletişimlerini ve kanguru modelini çok begendim ama bize göre değil. Ilk 3ay taşırsın sonra pek de rahat olduğunu sanmıyorum kim ne derse desin.
Merveak Rose21 dikkat etmemiş olabilirsiniz o aparatlarin hepsinin gizli bi bolmesi var aparatlar çok uzun olduğundan çok guzel düşünülmüş lastik gibi bişeyin arasına sarıp sıkıstırıyoruz bilemiyorum gerçekten sizin kangurunuzun hangi model olduğunu anlayamadım 🤷♀️
Selma42 Rose21 bende bir hafta acaba kullansammi acaba alisirmiyim iade mi etsem diye düşünüp durdum ama zamanla alışılıyor. Zaten bi kere ayar yaptığın zaman bi daha aparatlarla cok işin kalmıyor
bilgibulutu Rose21 oglum 18 aylıkk ve 18 aydır babyboroosh kullanıyorum, çook çook memnunum, detaylı bi kanguru evet ama bu bebegın güvenliği için canım, ayrıca, 1 yastan itibaren sırtımda tasıyorum, daha rahat.
Rose21 bilgibulutu canım valla ben pratik bir şey arıyorum bu markayı çok beğensek de bana göre değil Onu anladım. 2 saat ayarlarını yap bebeği koy cık vakit kaybı. Herkesin şahsi fikridir ama personelleri ve kanguru modelleri harika diyebilirim. Keske az aparatlı biseyler hazırlansa anneler için. Yine güvenli olunabilir bu şekilde. Zaten bebeğim böyle olunca sevemedi kanguruyu. Oğlumun yüzüne kemer geliyordu değiyordu. Ayarlasam da kemer hep yüzüne geliyordu. Yapamadık. Keske kullanabilseydik.
Ylmzkbra06 bilgibulutu bende borooshbaby kullanıyorum ve çok memnunum. Bana da çok detay gelmişti takamadım falan ama satıcı çok.ilgilendi bıkmadan yönlendirdi:) iyi ki almisim;))
bilgibulutu Rose21 canımcım aparatı var dediğin kemerleri bir kez ayarlıyorsun ve her seferınde sadece sırt ve alt kemerınden cıkarıyorsun, o aparatlar bebegının güvenliği için, 18 aylıgız hala kullanıyoruz, sen rahat edememişsin ama benim belimde 30 cm platin oldugu halde tek bir agrı vs olmadı oglumda 16 kg😊
KaSeAy Rose21 Olayı çok iyi anladım hatta begenmediginz bi ürün hakkındaki naif düşünceniz de çok hoş. Bebegim rahat edemedi deseydinz de bişe demezdm her bebek farklıdır cnkü ama siz genelleme yapıyorsnz ve ben buna katılmıyorm. Ayrıca takıp çıkarması cok kolay ben kendim 1 dk içinde takabiliyorm bir sürü kemeri var ama 2 tanesi 6 aydan sonra kullanılıyor onu içe katlamanız gerekiyo her seferinde ugrasmıyosnz böylece. Belki de kullanım şeklini yapamadnz siz. Bebegin yüzüne de askı geliyo demişsinz hiç böyle bi olay yaşamadım her bebegin yüzüne gelen askı onu rahatsız eder ama ben hâlâ sizin doğru baglayamadıgınz kanaatindeyim. Bel agrısı da yanlış kullanımdan kaynaklanmıs olabilir belki
Rose21 bilgibulutu bende de fıtık var. Gerçi aşırı bir ağrı yok ama. Şu omuz kısmındaki kemerler boynumda duruyordu. Bir türlü kaç çeşit ayar yapsam da omzuma inmiyordu. Boynumu çiziyordu. Sevemedim ya. :(
Parasetamoll Rose21 dahiliye :) kesin tanıyorlardır aile hekimlerinin de dahiliye rotasyonları oluyor 🙆🏻♀️ İnstagram var mı?😜
bilgibulutu Rose21 o kemerlerde aşağı dogru iniyor, şaştım inan nası inmez aşağı acaba kanguru mu sabitti, hangi modeli aldın acaba