Bedsssss Doğum yaptığımi öğrenince sağlık ocağı bugün bebeği al gel dedi Ne işlemleri uygulanıyor acaba topuk kanı flaan diyorlsr nden alınıyor o bz hastanede sarılık için zaten topuk kanı verdik bir dha Grek varmı
Vivalaarya Bedsssss Yok söyleyin siz hastanede alındı diye zaten bakanlık sanırım işliyor sisteme. Kilosunu falan da telefondan söylersiniz. Biz öyle yapmıştık.
__zulfisiniz__ Bedsssss iki tarafada veriliyor diye biliyorum ben ama canım yinede yanlış hatırlıyor olabilirim biz vermiştik
Baby-mom1 Bedsssss 1 aylık bebeğim var bizde her iki tarafa verdik. Hastanede verilen beslenmeden önce alınıyor sağlık ocağına ise 3. Gün çağrıldık emzirdikten veya bebek besleniyorsa artık 72 saat sonra bebeğin kanı tekrar alınıyor bilgilendirme kağıdı da verdiler hastaneden bununla ilgili bize yani zorunlu bir uygulama sanırım sağlık ocağı mutlaka istiyor. Henüz küçükken gidin sonrasında zor olur ve zaten 72 saat kuralı var diye biliyorum bizimki bu şekilde oldu.
Ikizannesi5 Bedsssss ilk oglumu tam hatırlamıyorum iki taraftan mi alınıyor ama bu doğumunda alındı prematüre yoğun bakımda olduğu iç elime fiş gibi bi sey verildi alındığına dair sağlık ocağına verdim oradan sisteme işlediler bi sorun hastanenize isterseniz
Bedsssss noluyoya Yok bzim hastanede yatarken alındı zaten Sonra bz kendimiz sarılığı var diye gttgmzde tkrar alındı Yani bugyndd alınırsa üç olacak
noluyoya Bedsssss bildiğim kadarıyla sarılık için alınan başka. Bizde ilk doğduğunda bi aldılar sonra 4 günlükken sarılık için aldılar daha sonra birde sağlıkocağı aldı. Bunda kötü bişey yok topuk kanı önemli bişey bence sağlıkocağınızı arayıp detaylı bilgi alın
Bedsssss Baby-mom1 biz bugün sekiz günlük oldukk anca aradı saglikocagi Ve bugünde alınırsa üçüncü olmuş olacak :( orda oğluşum ağlayınca benim canım acıyor :(
canimoglum_2020 Hastaneden alınan ilk doğduğunda hata payı olabilceğinden sağlık ocağından da alıp tekrar bakılıyor topuk kanına
KumsaLina Bedsssss banada doğumdan 1 hafta sonra gel demişti, gittim topuk kanı aldılar. Zorunlu bişey yani her bebekten alınıyor sarılık değerlerine bakılıyor sonradan da çıkabiliyor çünkü birde kilo boy baş çevresine baktılar
Melisbugi Bedsssss alınıyor canım hastanede ayrı sağlık ocağında ayrı alınıyor hatta biz karışıklık oldu diye sağlık ocağında iki defa verdik çağırdılar
zeynepbalci Bedsssss canım 2 kez alınıyor biri hastanede alındıysa sağlık ocağı da alır, aşı takvimi vs oluştururlar size
AslanIzmir35 Bedsssss doğduğu gün bide 3. Günü topuktan kan alınıyo sarılık var mı diye yüksek çıkarsa 7. Gün tekrar alınıyo
[silindi] Topuk kanindan kalitsal hastalik tasiyip tasimadigini bakiliyor, lutfen gidin. Bebekle ilgili hic kimse sizi keyfi bir yere cagiracak degil herhalde? Yapilmasi gereken bi seu var ki arayip gelin diyorlar