seymapoyraz1 Kızlar ne yaptıysam 3 haftadır oğlumun pişiğini geçiremiyorum bez değiştirdim çeşit çeşit pişik kremleri aldım pudra yaptım yok yok yok çok ağlıyor yardım edin lütfen ne yaparsam çabucak geçer
Seboli seymapoyraz1 mrb cnm bizde aynı durumdayız bimden aldığımız margarin paket yağı Sürüyoruz geçirdi
Esins seymapoyraz1 bepanthol iyi onu kullanıyorum kızıma doğduğundan beri sudokrem iyi kullanan arkadaşlarım var bunlar iyi gelmediyse zeytinyağını ısıtıp soğutun soğuduktan sonra sürün pişiğe çok iyi geliyor 2 günde iyileşir Allahın izniyle
seymapoyraz1 Ah_neredeee_vah_neredeee şuan güç bela uyuttum ama öyle değişik bi görünüm yok kıpkırmızı sadece
Ah_neredeee_vah_neredeee seymapoyraz1 Hametan kullandınız mı ? Mavi renk olanından alıp günde en az 3 defa uygulayın . Birde fito krem var doku yeniliyor hızlıca . İkisinin de bebeklerde kullanımı uygun . Çok çok iyi geliyor karıştırınca . Ama rutin de de sudocrem kullanın derim .
Sevdemm16 seymapoyraz1 ben cok sey denedim Sudocrem zeytinyağı vs. aktara girmiştik kil almak için o da sarı kantaron yağı önerdi Allah razı olsun 1 günde acısı azaldı bikaç güne de geçti
Sahra0705 seymapoyraz1 sudocrem derim Bi dene olmazsa zeytinyağı sür canım bide ıslak mendille silme yıka
Msbebek seymapoyraz1 evet var canım büyük marketlerde ebebekte flnde var. Nemlendirici olarak da bunu kullanıyorum çok iyi bir krem
Ah_neredeee_vah_neredeee seymapoyraz1 Canım sudocrem iyileşeştirmez ama o bir bariyer krem daha çok . Bence hametan alın ben hemşireyim yara bakımı çok yaptım biliyorum kremlerin içerik ve Etkilerini . Tabi yine de siz birsiniz
Mrv2l seymapoyraz1 hamazınc ve trosyd bu iki kremi eczaneden alıp sabah akşam 3 gün sürün hiçbişi kalmıyor doktorumuz önermişti ilk günden faydasını gördüm kesinlikle tavsiye ederim
seymapoyraz1 Mrv2l bende travazol kullanıyordum geçer gibi oluyor ama sonra yine başa sarıyoruz sıkta değiştiriyorum yazık canı çok yanıyor napıcam bilemedim
nagis01 seymapoyraz1 benim kızım da 2 haftalıkken oldu her çeşit kremi kullandım en son zeytinyağıyla temizledim altını hep. Bak sadece sür demiyorum çişini de kakasını da zeytinyağlı pamukla temizle kesinlikle ıslak mendil kullanma yada su pamuk kullanma. Pamuğu zeytinyağına batır temizle birkaç güne hiçbişeyi kalmaz inşallah 🙏
Mrv2l seymapoyraz1 deneyin söylediğim kremleri dua ediceksiniz bana bizim bu uygulamada tanıştığımız anneler grubumuz var hepsi aynı sıkıntıyı yaşadığında bana tesekkür ediyorlar😊