Deletedmom4440 Glbhrylmz beyaz canım coconut oil bunun kokusunu alırsan bir daha baskasini almazsın ésim bile sirf kokusu için kullanıyor
Glbhrylmz Deletedmom4440 Tamam canım onu da deneyim elimdekiler bitince kaliteli şampuanlar belli kıvamı filan katı
Glbhrylmz Visnelivotka benim gürleşmedi ama en azından dökülmüyordu dökülmesi gereken saçlar dokuluyormus sanırım ama doğum yapalı da oldu bayağı
sinem8omer Glbhrylmz gliss schwarzkopf mor olani kullaniyorum hic sac kremine falan ihtiyacim kalmiyo elidor pembe de kullaniyorum suan cok kepek yapti normalde bende asla olmaz . Dene bence cok guzel mor olan 🌹♥️
Glbhrylmz sinem8omer Elidor herkese gelmiyor ya iyi gelene de çok iyi geliyor öyle duyuyorum. Bakayım canım yorumun için teşekkür ederim
Minik_papatyam Glbhrylmz bioblas kullanıyorum saçlarım çok dökülüyordu bu şampuandan sonra dökülme azaldı çok şükür sarımsaklı olanı kullanıyorum
anayim-ben-ana Glbhrylmz ben uzun zamandır bimde satılan Eyüp Sabri Tuncer’in zeytinyaglisini kullanıyorum ve çok memnunum. Hem saçlarım uzuyor hem de çabuk yağlandirmiyor🥰 deneyin derim kesinlikle 🤩 kullandığımdan beri saç kremi filan kullanmıyorum.