Alazcns Avzem aktardan ya da internetten alabilirsin. Çok yönlü bir yağ. Hiç kullanmadım etkisi ne olur bilemem ancak sudocrem kullanırsanız memnun kalırsınız
NurcanDemiray Eip bebeğinize dha şimdiden kanserojen kullanmş oluyorsunz ben çok araştırıyorum artık çapın hastalığı çünkü bezinden şampuanına varana kadar dikkat ediyorum bha bir kanserojen ve sudocrem de var içindekilere bakabilirsiniz
Mom06 Htc1234 bazıları pişik önleyici bazıları tedavi edici bepanthol önleyici diye biliyorum şuan pişikse bi işe yaramayabilir bende pişikte en iyisi sudocrem dye duydum hameten kullanıp memnun olanlar var tedavi amaçlı
Htc1234 Mom06 şimdi elimde sudocrem var sürdüm bakalım iki kez faydası olmazsa hametan süreceğim artık çünkü hemen alamam elimde olanlar şimdilik
NurcanDemiray Htc1234 yeğenmde kullanmştı ablam fyda görmüştğ ama herkesin tenine göre değişiyor fAkt kullandığınız şeylerin faydası kadar içeriği de önemlidediğim gbi ben musteladan çok memnunum
CerenBulut Htc1234 merhaba ben bepanthol kullanıyorum bize çok iyi geldi çok şükür şimdi de bi sayfa takip ediyorum instagramda hediye olarak sucoderm gönderiyo istersen bi iste denemiş olursun
miraysmom_ Htc1234 kesinlikle sudocrem 👍🏻 Yalnız, bu kremi kullanırken bebeğinizin pişik olmasını beklemeyin ondan sonra sürmek geç kalınmışlık demektir. Her alt değiştirmede sürün ki pişik olmasın bebişiniz.
Htc1234 miraysmom_ ben bir iki gün sürmedim niye ihmal ettin diyen olabilir ama süremedim diyelim şimdi pişik olduk
Emin_ep Htc1234 canım bepanthol pişik kremi değil pişik önleyici krem mustelanın pişik kremi inanılmaz harikaaa denemelisin ben iki kere kullandım ve düzeldi ve her alt degısımımde bepanthol kullan pişiği önlüyor ama pişik için biraz zamanla etki ediyor
HakanSerpilAkbulut Htc1234 benim bebegim 6 aylıktan beri pişik olur diş döneminde özellikle bepantol kullanıyorum bebekliğinden beri hala daha kullanıyorum 1 buçuk yaşında memnunum sudocrem hiç denemedim