Ah_neredeee_vah_neredeee senamiray Ayaklı al canım bence, 1 ,5 yaş al Daha ideal daha küçük yürümüyor sonuçta rahat rahat giydirirsin . Birde fermuarlı olmalı çıt çıtlı değil
BusraG senamiray büyük alın. Varsın ayakları elleri içinde kalsın, üşümez. Hem koca kışı rahatca çıkarırsınz :)
SweetPaw senamiray Ben o aylar için 9-12 ay ayaklı almıştım. Yeni yeni yurumeye başladıkları için bot vs giydirilip yürütülmuyor zaten. Ayaklı olunca daha sıcak oluyor her yerini kapatıyor üşüdü mu derdi yok birde fermuarlı olsun mutlaka daha kullanışlı oluyor.
Yamanikomm senamiray merhana.panco bg de filan takip cikmali eldivenli ayaklimolanlar var onalardan alabilirsiniz ben pancodan aldim.cokta guzel.istersem giydiricem istersem giydirmiycem
SweetPaw senamiray Lcwdan almıştım doktor kontrollerine gotururken ve bir kaç kez de kar yağdığında karla tanissin oynasın diye giydirip çıkartmıştım. Sayılı giydi ama memnundum tulumdan
Yamanikomm senamiray link acilmadi.ama muktemelen odur pancoda tek tarz cunku cikarilabilen ayakli ve eldivenli
Yamanikomm senamiray yok benimki astronior mont bildiginiz bida atabilirmisiniz linki cunku bnmkinkapkalin astronot mont