tugceerva06 Bebikom 1 yaşında uyku tulumu alicam ilk kez. Yani kullanışlı oluyor mu siz nerden aldiniz bide içi nasıl onların peluş falanda gördüm nette dolaşırken
2minosprenses tugceerva06 vallaha ben normal bir tulum aldim ici dumduz normal penye ama cok iyi oluyor gece ustunu acinca falan usumuyor ben kizim surunurken bazen evde gunduzde giydiriyordum yerler de usumesin diye bence cok kulanisli 😀
Atlas2020 tugceerva06 canım benim oğlum da 1 yaşında ama gecen senede uyku tulumu aldım lcw den aldım yine ordan alcam oglum cok deli uyuyor ve üstünü sürekli acıyor o yüzden gönlüm rahat bi şekilde giydiriyorum
Xkimbilirkim tugceerva06 benmde kızım bir yaşında daha almadım ama alacam çünkü geçen kış kullandık çok memnundm üstünü açma derdi yok üşüdü derdi yok kafam rahat uyuyorum yazın bile müslinden yaptım onu pek sevmedi ama kışın sevsede sevmesede giyecek😂
Zdk tugceerva06 brn doğduğundan beri owli kullanıyorum. Ayına göre büyüyor tulum baya uzun ömürlü aşırı aşırı memnunm
Prensesimlina Atlas2020 Xkimbilirkim peki ayaklı tulum mu ayaksız mı çorap mı giyidiriyorsunuz ben ayakları çıplak kalsın istemem çorapla da sıkılır diye düşünüyorum
Xkimbilirkim Prensesimlina ya o zmnlar küçüktğ büyük beden almştım ayakları içerde kalıyordu bu yıl ne yapacm bilmyrm yine büyük alırım ama artk ayağını çıkarmayı biliyor ayaklılara hiç denk gelemedm bulsam ondn alırım bulmasam büyük alıp ayak kısmına çıt çıt takarım herhlde yoksa ayağı üşür çoraplada rahat edemez
2minosprenses tugceerva06 aynen ama ayaksiz al bence cunku gece en azindan ayaklari hava alsin rahatlasin 👍💙
1prens1prensesannesii tugceerva06 bugün bunu sipariş verdim bende. İnşallah memnun kalırım. Üzerini neredeyse doğduğundan beri örrtürmğyor.
serebro tugceerva06 gecen kış hellobaby tulum kullandım çok memnun kaldım üstünü açtı üşüdü derdi ykk
Turuncu-al tugceerva06 woolnat aldım kargoda gelince deneyeceğim inşallah asla vermem dediğim o parayı verdiğime değer 🤐😅
Dehya Turuncu-al sanirim ben de korka korka woolnat alacağım @tugceerva06 elyafli uyku tutumlarını onermiyorlar terletiyor diye
Turuncu-al Dehya aynen elyafı bnde tercih etmem zaten.woolnatı bir kaç sene giyeceği için değecektir diye düşünüyorum.şu an Ağrı da yaşıyoruz soğuğu malum ev kömürlü ısı sabit değil gece çok düşüyor kızım üzerine örtülen her şeye düşman 😅
Dehya Turuncu-al ahahaha biz de en üst katta oturuyoruz hele yatak odası kisin buz gibi oluyor Bebis de üstüne bisey değse 5dkda uyaniyor
fatosd36 tugceerva06 ben 0,5tog kullanıyorum kızım terliyor ve evim çok sıcak 24/25 dereceyi geçiyor müslin tarzı bi uyku tulumu benim