zcn01 Bebegim dis cikarma doneminde sanirim son 1 haftadir inanilmaz huysuz damaklari sismis agrisi kulaklarina vuruyor, bitkisel dis jeli kullananiniz var mi fayda gordunuz mi?
Meteveberna zcn01 ben kullandım ve hala da kullanıyorum bence iyi geliyor en azından bi saat sakinleşiyor sanki.
Deletedmom47 zcn01 Diş jeli olsun diş tozları olsun hepsi aynı şey illaki zarar var .Çok kötü olmadıkça vermeyi düşünmüyorum .Hatta şuan vermeyi düşünmüyorum hiç bile bakalım tabi ne olur .Yeşil soğan vs olaylarında çok yanlış tıkanma olayı olabilir birden .
Seyma92 zcn01 benim bebeğiminde dişleri çıktı soğan kürü yaptım çok rahatlattı jel kullanmıyorum.Kuru soğanı cam rendede rendele bir gün dolapta beklet daha sonra sargı bezini soğana batır bebeğinizin damağına sürün benim bebeğim 5.5 aylıktı yaptım iyi geldi umarım işe yarar.🙏
zcn01 Meteveberna hangi marka kullaniyosunuz? Bi de ne kadar suruyor bu dis cikarma sureci acaba🤦🏽♀️
Meteveberna zcn01 ama diş çıkıp eti yarınca rahatlarsın biraz ☺️ En azından diğer diş eti yarıncaya kadar
Meteveberna Calgel almıştık ilk dişleri çıkarken onu kullandık iyi geldi. Biz ilk dişimizi 4.5 aylıkken çıkardık şuan 9 doldu 4 dişi çıktı hala diş için uğraşıyoruz çünkü hala ağzının suyu çok akıyor ve dilini ağzı açık mızlıyor sürekli 😔
Derin77 Meteveberna 4.5 aylık ken dişmi çıkarttı 😱😱 Bnm kızımda 4+20 çok ama çok ağlamaya başlıyor ağzından hep su akıyor elini sürekli ısırıyor gibi bu kadar erken diş çıkartılabilirler mi ki 😱😨
zcn01 Meteveberna calgel icin icerdigi bi madde yuzunden kullanilmasi onerilmez deniyo ama bilemedim🧐 o dediginiz dis cikip eti yarma muhtemel agrilardan ne kadar sonra oluyo😔
zcn01 Deletedmom47 yesil sogandan ben de korkuyorum ama o kadar agrisi var ki gun icinde surekli agliyo omzuma yatip inliyo kulaklarini ceke ceke
Minnakkk zcn01 anne sütünü sağıp bı tülbente koyup dondurursanız çok faydasını göreceksiniz bizim henüz dişlerimiz çıkmadı ama çok kaşınıyor faydasını görüyorum
Minnakkk Bsrerkk dondurduktan sonra beyaz tülbente saracaksınız ya da donunca direk damağına da sürebilirsiniz