Splash-Splash-Love Blackcloud Hee bana yaptı happy momdan 2 kişi ikisi de erkek dedi. Geçen gün muayene oldum kesin kız dedi doktor 😂😂😂😂 Yalannnnn. Ha bir de yapan kişiler çoğu kişiyi bilmiş doğru çıkan kişilermiş 😂
Blackcloud Splash-Splash-Love Nasıl yani anlamadım şimdi seninki kız mı erkek mi? Bana erkek dediydin kızmıymış?🤩😂
Blackcloud Splash-Splash-Love Aahahah kız doktorun söylediğini söylemiyorsunda kendi hissettiğini mi söylüyorsun? Allah iyiliğini versin.🤣
Splash-Splash-Love Blackcloud Hayır yaaa doktor erkeğe benziyor demişti. Bi kaç kişi de ultrason fotosuna bakıp erkek demişti. Dedim tamam kesin erkek. Meğer kızmış bu seferki doktor öyle dedi 😄😂
Minikinmomu Blackcloud benin kesemle aynı boyda ama benim ki sol da erkek sizin ki sağda kız olabilir😂😂
BihterZiyagil Bebek daha bebeğe benzemiyor iğne ucu kadar, sen bize cinsiyet soruyon 😂 eğlencesine cinsiyet tahmini ne demek onu da çözemedim, “ben erkek diyorum haha çok eğlendim” falan mı? 😂
Blackcloud BihterZiyagil Ramzi teorisi yazdım başlığa anlamadan dan diye posta yazılmaz, sadece eğlence kısmına mı takıldın? Tebrikler çok zekisin pess Allah seni ne etmeye.🤪🤪😂😂