Gorkeminannesiii Pembebeyzmavi evet oda ondan 🤦♀️🤦♀️ 2 yaşında bitiyormuş 2 yaş sendromu daha beter 🙄
Pembebeyzmavi Gorkeminannesiii neee 2 yaşında mı bitiyor😱 2 yaştada diğer sendrom başlıyor ama yandık desenize. Ya uyumamaya alıştım desem inanır mısınız? Sadece yemek yesin
Pembebeyzmavi Ipekoz kilosu son kontrollerde normal sınırda ama en altlardaydı zaten bu hiç yememe bir aydır böyle
Gorkeminannesiii Pembebeyzmavi yemek yok uyku yok mızmız hep ben yaparım ben ederim çok merkezci oldu sesim çıkmıyo ama içten içe sinir oluyorum desem inanırmısın 😞🙄
Alpler2020 Sabah kahvaltısında bir yumurtayı bir buçuk saatte yiyor ağzında tuta tuta ıhlamurla yutturmaya çalışıyorum.çorbayı bile ağzında tutuyo.yemek saati gelince inanın geriliyorum nasıl acıkmıyor anlamıyorum hepimize sabır diliyorum.14aylık
Pembebeyzmavi Alpler2020 valla inan yumrta yesinde değil 1,5 saat 2 saatte yesin yumurta yediği gün mutluluktan ağlıcam sanırım
[silindi] Pembebeyzmavi e birak kendi yesin senin agzina kasik sokmaya calissalar ne tepki verirsin 😂
Pembebeyzmavi [silindi] kendi yiyemiyor işte problem o. Aynı durumda değiliz sanki altım bağlanmıyor birisi beni uyutmaya çalışmıyor falan😂😂
ikiprensannesii2 Pembebeyzmavi Benim oğlumda aynı eline başka kaşık veriyorum onunla oyalanıyo öyle yediriyorum
Pembebeyzmavi ikiprensannesii2 aynen bende hep öyle yapıyordum ama son zamanlarda o kesmiyor elşne kaşık veriyorum sonra benim yedirmeye çalıltıpım kaşığıda istiyor kısacası ben hiç bişey yediremiyorum şaşırdım kaldım
eminemre99 Bizde 13 buçuk aylık olduk. Aynı bir yemeği iki sat geçer arkasında dolanirim gel git geleyim gideyim dolanayim yeter ki yesin ama yok yemiyor ağzında tutuyor biraz olsun anlık sinirleniyorum kızım yesene diyorum ağzını aç kızım diyorum işte anne yüreği 😘
EtiPetito Pembebeyzmavi 13 aylığız durum aynı vallahi yemek yedirmek istemiyorum artık. Telefonla bile yemiyor. Anca önüne oyalansın diye değişik bişey veriyorum ama sürekli değiştirerek, bi kaç kaşık öyle yiyor o kadar. Eline verince yiyor ancak ama yemekleri nasıl vereyim eline her zaman olmuyor o. Çok seçici zaten valla ek gıdadan önce her şey daha güzeldi
Pembebeyzmavi EtiPetito o kadar haklısınızki bende telefon bile açsam yediremiyorum dediğiniz gibi önüne değişik şeyler koyarsam sürekli ancak
RainOverMe Aynı durumdayım 12,5 aylık kafamı duvarlara vuracak duruma gelıyorum bir kaşığı en az 10 defada yiyor parmaklarım nasır tuttu üstelık ağrıyorlar artık tutamıyrm kaşıgı🤯
Pembebeyzmavi RainOverMe yalnız değilmişim ama keşke yalnız olsaymışım çünkü çok zor gerçekten hiç bir anne yaşasın istemem. Tabiiki sağlıklarının yerinde olması en büyük duamız ama ahh birde yeseler