Ecemceylan Elinde 4000 lik oksapar olan var mı? Ablam hamile ve bu kan sulandırıcı iğneyi kullanması gerekiyor sigortası olmadığı için bi kutuya 330 tl ücret ödüyor. Fazladan ya da kullanmayan varsa hangi şehirde olduğu önemli değil yardımcı olabilir mi ?
Burcu35 Ecemceylan Doktordan rapor çıkartamıyor mu? O zaman ücretsiz alınabiliyor. Devlet hastaneleri yapıyor bunu
2girlsmom Ecemceylan ben şuan kullanıyorum ama 20 gün kaldı doğumuma 2 3 kutum var muhtemelen hepsini kullanmam. Şuan değil ama doğumdan sonra kalanları göndermek isterim.
Mom05273 Ecemceylan canım al 6000 lik bakar dozuna iğnenn içinden 2000 lik kısmını dışarı akıtır yapar
Elifminakul Kiloya göre belirliyorlar istersenz sorun dr a işinize yarar ise gönderebilirim Bn tüp bebek tedavisi için aldım 78 kg iken 6000 lik verdiler
Ecemceylan Burcu35 Doktor raporu var 1 yıllık ama eczaneden alırken sigortası olmadığı için 330 tl demişler
Ozbek42 Ben hamileyken covid oldum o iğneden kullandım ama ücret ödemedim o şekilde reçeteli olunca nasıl o kadar cıkıyor
Benimoykum 2girlsmom peki doktora danistiniz mi bu konuyu bana doktor doğumdan 3 hafta sonra da kullanmaya devam et demişti ama ben doğumdan sonra kullanmamıştım canım çok acımıştı bacaktan kullanınca serzeryan olduğum için göbekten kullanamamistim
Ecemceylan Leventinannesii çok araştırdık alınmıyo maalesef sigortası olmadığı için böyle bi ücret çıkıyor eczaneden alırken