Ogulcan Melekkanne doktorumuz dedi canım direk verirsen çok katı 1 kaşıktan fazla bile atsan çok katı oluyor kaç cc mama kaç ölçek yapıyorsan 1 ölçekte bundan katıyorsun canım bizim kusmamızı engelledi doktorunuz keşke size açıklasaymış canım
Melekkanne Ogulcan ah sağol canım ya bana direk ver dedi ya valla sinirlerim bozuldu hangi doktora gidiyorsunuz ben İstanbuldayım
EfeTusemElif Ogulcan her hangi bi marka.mama ya ar mama alsam olur dimi smdi siparis edicem trendyolda ucuzdr die tahmin ediyorum
Ogulcan EfeTusemElif ben bebelac ar mama alıyorum canım onun fiyatı makul zaten sadece 1 ölçek manasına katılacak
Ogulcan Melekkanne rica ederim canım Pendik medicalpark Necla yüce haspolat çok memnunum canım yönlendirmesi çok iyi ve bilgili ve ilgili bi hoca canım tavsiye ederim
Krm91 EfeTusemElif benimki de öyle,artık üst baş önlük değiştirmekten yıldımm,koltuklar halılar yatak heryer kusmuk ve doktor yapacak birşey yok diyor,kilo alımında sıkıntı olmadığı için Çamaşır yetiştiremiyorum artık
EfeTusemElif Ogulcan ben baska bi mamaya stok yapmistim ona katsam olurmu bi ölcek cnm markasi evolvia
Ogulcan Melekkanne Avrupa yakasında da güzel doktor vardır canım nereye yakınsan orada bi doktor araştırması yap doktor çok önemli büyüyene kadar onunla devam ediyorsun bizim sıkıntımız olunca gece gündüz ulaşıyoruz çok yardımcı oluyor canım
Ogulcan EfeTusemElif zaten öyle canım örnek veriyorum 90 cc su hazırlıyorsun ya ona 3 ölçek de mama katıyorsun ya ona ilave 1 ölçek ar mama atmış oluyorsun
Yenigelinyenianne EfeTusemElif verdiğin mama gelmiyordur çocuğa bende bi ara ondan kullandım kusmaya başladı manayı değiştirdim hemen düzeldi
Melekkanne Ogulcan canım son bir soru mesela 60 cc mama yaptım 2 ölçek koydum ekstra 1 ölçekte ar mama mı koyuyorum ? Yoksa 60 cc suya 1 ölçek normal mama 1 ölçek ar mama mı koyucam 🙂
Ogulcan Melekkanne yok canım ilk söylediğin 60 cc 2 ölçek mama ekstra 1 ölçek de ar mama kullanıyorsun
Woody EfeTusemElif doktora götüreceksiniz Alerji ise alerji mamasi reflü ise reflü maması kullanacaksınız