Hilalayzz Merhabalar doğum parası ve süt param yattı eşim gidip çekebilir mi ikisini de yoksa benim de olmam gerekiyor mu ☺️
Balkupum2505 Hilalayzz ben bebekten dolayi gidememistim esime kimlihimi verdim o gitti ama vermemisler benim olmam gerekiyomus
Sda16 Birbebek34 herhangi bir yere başvuru yaptınız mı ben doğum yapalım 2.5 ay oldu E devllette gözüküyor ama hala yatmadu.
Birbebek34 Alparslanbebek_1 sut parasi baba sigortaya gidince hesap numarası alip babanın hesabina yatırıyorlar ( kac gun icinde yatırıyorlar) doğum parası da sigortadan bi form vermişlerdi onu doldurup pttden sosyal hizmetler il müdürlüğüne gönderdim 1 ay icinde yatırdılar Sda16 Aysenur01111- Saziyersin
Aa33 Merhaba süt parası ve doğum parası yattığını nereden öğreniyorsunuz acaba birde süt parası ve doğum parası ne kadar veriliyor
Emos3351 @Aa33 e devletten öğrenebilirsiniz PTT kurum ödemeleri yazın orda yattiysa yazıyor Bide süt parası bize 232 TL yattı doğum ise 300 TL ilk çocuk olduğu için
Emos3351 @Hilalayzz süt parasını eşiniz alabilir çünkü ona yatıyor doğum parasını sizin almanız gerek
Aa33 Emos3351 hiç bir yere başvuru yapmadım bilmiyorum benimde ilk çocuk nereden ne ödeme alınıyor bilmiyorum
Emos3351 @Aa33 hım o yüzden görünmüyor başvuru yapmanız lazım sosyal yardımlaşmaya gidip doğum parası için ben 1 ay önce yaptım yeni yattı ama hala fırsat bulup gidip çekemedim