cutemommy Bebegim 5aylik, 1aydir sagdigim sutu veya mamayi kesinlikle içmiyor. Çalışıyorum ve bu benim icin cok cok zor oluyor. Benim gibi olup geri mamaya döndürebilen var mi? Varsa ne yaptınız acil desteğe ihtiyacım var? Ne yapacağımı şaşırdım 😣😣
Senem1234 cutemommy bizde aynı şeyi yaşıyoruz üstelik 3 aylığız daha 😞 Ne oldu anlaamdım bir anda mamayı bıraktı. Mama değiştirdik biberon değiştirdik fayda etmedi. Arada kaşıkla vermeyl deniyorum bazen içiyor bazen içmiyor. Herçekten zor bi durum bi an önce normale döneriz inşallah 🙏
Ada_Deniz cutemommy oyalayarak verin emerken sizi gözlerine bak güzel şeyler söyle ellerinden tut mama da evde birileri varsa yardım alın o oyalasın parkta müsait bir yer de içirebilriisniz çocuk görünce de etkili oluyor bu aylarda oluyor genelde
Eliftoprak44 cutemommy oğlum bir yaşındayken oldu. Yani bir ay önce. Asla içmek istemedi birdenbire. Çok ağladı. Azda olsa zorla içirmeye çalıştım. Ağladı sürekli yine. Sadece mama doğduğundan beri bu arada. Ek gıdalarla idare ettim bir hafta. Ama hiç bırakmadım mamayı unutmasın diye. Sonra az a içmeye başladı. Şimdi azda olsa içiyor
cutemommy Senem1234 bende mamayi da sagdigim sutu de her türlü vermeyi denedim ama hic bir sekilde kabul ettiremiyorum illa memeden emmek istiyor 😞 caslismasam hic mühim değil hep emziririm ama çalışırken oyle zor ki🥺
Senem1234 cutemommy bizde an baştan beri hem mama hem meme ilerliyoruz. Akşama doğru süt bitince kötü oluyor. Çok sinirleniyor 10-15 gün önceye kadar okadar iştahla yerdiki mamayı. Hayta bugun eşime dedim acaba anne sütüni sağıp versem ne yapcak diye . Ama sağmaya vaktim yok çünkü hep memede 😀 evet sizin için durum daha zor Allah yardımcımız olsun.
cutemommy Senem1234 sagdigim sutu de almiyor. Buzluktakileri veriyorduk dedim tadını sevmedi herhalde taze sagip vermeye başladık onu da almiyor.