Pembebeyzmavi Sarikuzumalp bunu trendyolda görüyorum devamlı eczanelerde satılıyor mu bilginiz var mı? Trendyoldan alsam 2 güne anca gelir
Pembebeyzmavi Sarikuzumalp sabah alıcam hemen. Yani 10 gündür akıntısı var ilaç kullanmak istemiyorum bir iki gün denicem eğer hala geçmezse doktoruyla konuşup başlarım ilaca
Sarikuzumalp Pembebeyzmavi evet salgın var bu aralar mevsim geçişi tam. Kullanırken dikkat edin tenine deymesin yakıyor yoksa. Çok geçmiş olsun 🙏
Sadecebiri Pembebeyzmavi soğanı ortadan kesin karanfilleri batırın uyurken baş ucuna koyun nefesini açar ve uyku da burnu tıkandı diye sık sık uyanmaz
ZuhalAda Pembebeyzmavi üst solunum yolu enfeksiyonu oldugu için antibiyotik verdi bize Oda işe yaramdı sonra gribe cevridi burun akıntısı hırıltı öksürük oldu tekrar götürdüğümde. Göğüsü falan temiz dedi bol bol burnunu temizle doğal yöntemleri dene dedi ıhlamur vermemi o söyledi. Pekmezide ben internete arastırdım hırıltısı ve öksürü için iyi geldi burun temizlenmesinde benimkide sürekli aglıyor ama yapıcak bişey yok onun iyiliği için. Ilık bir banyodan sonra daha rahat temizleniyor
[silindi] Pembebeyzmavi hiç bişey fayda etmiyo yaa benim kızım yazın bile grip oldu o kadar zor atlatıyoki grip olmamasi için çok dikkat ediyorum
Altayyas Benim 2 aylık oglum grıpp olmuştu acayıp burnu tıkanıktı sogan ve sarımsak koydum odanı havalandırdım surekli , dogan ve sarımsak virusu oldurur , 1 haftada ileşti
Pembebeyzmavi Sadecebiri bir anne daha tavsiye etti sabah ilk uykusunda mutlaka uygulucam. Soğanı kesip karanfile batırıp başucuna koyuyorum🙏🏻
Altayyas Pembebeyzmavi sogan sarımsaktı kestim tabagın içine koydum ve yattagını başına koydum sarımsaklakaşırştırıp , ve odayada koydum , gunde 2 kez tazeledim
Oznuryunus Pembebeyzmavi ben yaptım onu gerçekten etkili oluyor sabaha burnu açılmıştı tekrar tıkandı ama rahatlatıyor